Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

MANOUSH

Manoush är ett fransk märke som är känt för sina kvinnliga och sofistikerade kläder. Märket lyfter fram kvinnors inre bohemiska ande med dess kännande design och fascinerande texturcombos.

Manoush: Från dröm till verklighet


Manoush skapades av Frédérique Trou-Roy, som fann inspiration i sin passion för resor och objekt hon samlade från hela världen. Från marockanska marknader till indiska textilbutiker, Frédérique sammanflätade sina påskattade fynd att skapa kläder som bär rättvisa till hennes äventyrliga samtal.

Dyk In i Manoush's Värld


Varje Manoush-kollektion är ett konstverk i sig själv, medan varje plagg verkar kommunicera en berättelse. Märket blandar stilar och mönster och framkallar en känsla av spontanitet och överraskning. Varje kollektion är utformad för att komplettera och inspirera de kvinnor som bär dem, bevara konsten att vara kvinna.

Återspegla din personlighet There med Manoush


Med Manoush kan kvinnor uttrycka sin personliga stil. Dess unika designar och ljuva mönster tillåter var och en att sabotera deras individualitet och feminina uppdrag genom sina kläder. Från mjuka, flytande silhuetter till intrikat broderade detaljer, det finns något för varje kvinna och varje tillfälle i Manoush-kollektionen.

Manoush och popkulturens påverkan


Många internationella kändisar har sportat Manoush på röda mattan, som fortsätter att cementera varumärkets virtuella status i modescenen. Dess fantastiska former och djärva uttryck bidrar till popkulturens fascination och avgudan till denna 25-åriga Parisiska modehus.

Att köpa Manoush på Miinto


Manoush är tillgängligt på Miinto, en online marknadsplats där du kan hitta några av de mest populära och stilade varumärkena från hela världen. Här kan du enkelt bläddra igenom Manoush kollektion och passa perfekt klädsel i ditt hemland. Miinto erbjuder en enkel och smidig shoppingupplevelse, säker betalning och snabb leveransservice direkt till din dörr. Från tidlösa stilar till de sista trenderna, när du klär upp i Manoush, bär du inte bara ett kläde - du bär en berättelse. Njut av exklusiv känsla och överlägsen design som Manoush erbjuder, och låt din garderob berätta din berättelse. På Miinto, är alla dina modefantasier bara ett klick bort.

Ta bort alla filter

Manoush

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.