Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

MARCELO BURLON

Ett ikoniskt och eklektiskt modemärke för medvetna herrar, med italiensk elegans och nutida design. Så skulle Marcelo Burlon kunna sammanfattas, även om det är svårt att fånga in det här mångfacetterade märket i en kort beskrivning. Marcelo Burlon, ofta med tillägget County of Milan, erbjuder mode för den moderna it-mannen i dag, som gillar att följa de senaste trenderna direkt från catwalks världen över.

På Miinto tycker vi om Marcelo Burlons unikhet, och därför är vi glada att kunna erbjuda ett brett sortiment av tröjor, hoodies, byxor, glasögon och mycket annat från det här italienska modemärket. Välkommen att läsa mer om framgångssagan som pågått sedan starten av 2010-talet, och ta del av våra fina erbjudanden från Marcelo Burlon


Från Patagonien via Milano ut i världen


Bakom Marcelo Burlon står mannen med samma namn, som skapat sig ett stort rykte inom modebranschen för sin extrema talang för mångfald, lekfullhet och finess. Med rötterna i sydamerikanska Patagonien, sin bas i italienska Milano och världen som sin arbetsplats kan man förstå Marcelo Burlons egen beskrivning av sig själv som ”flytande”. Han får utlopp för sin vidsträckta kreativitet inte bara i de olika klädkollektionerna – utan även i hans jobb som festfixare, DJ, konstnärlig ledare och fotograf, där han tänjer på gränser och utmanar.

Det är kanske inte så konstigt att designers, modehus och andra ur världens modeelit, sedan 2012 då allting tog sin början, står i kö för att få samarbeta med Marcelo Burlon. Hans signum är just att sammanföra gräddan inom branschen till spektakulära evenemang, där plaggen ur kollektionerna tar en given plats och där morgondagens modetrender får sitt ursprung.


Iögonfallande symbolik och grafiska element hos Marcelo Burlon


Förknippat med designern Marcelo Burlon hör man ofta County of Milan, namnet som de olika klädkollektionerna går under. Här mixas olika uttryck inspirerade av mode, musik, nöjesliv och influenser från olika kulturer världen över. Det avspeglas i de karakteristiska motiv som återses på plaggen. De ikoniska vingarna pryder många av Marcelo Burlons tröjor, och andra etnoinspirerade prints i många fall inspirerade av djur och natur, finns på hoodies, byxor och skor.

Med County of Milan blandas lokala influenser med den globala modeindustrin, och resultatet blir en iögonfallande symbolik som tilltalar en bred publik, kombinerat med stilrena former som ger ett avskalat men unikt intryck. Några av de bäst säljande produkterna från Marcelo Burlon är klassiska hoodies och sweatshirts, som enkelt kombineras med ett par snygga vita byxor eller baggy jeans för en cool look. Hos Marcelo Burlon hittar du hela looken, och vi på Miinto är glada att kunna erbjuda ett brett sortiment av kläder och accessoarer.


Hitta din look från Marcelo Burlon hos Miinto


Oavsett om du är på jakt efter någon av de tröjor som Marcelo Burlon gjort sig ett namn för eller snarare intresserar dig för de accessoarer som tagit alltmer plats i kollektionerna, så har Miinto urvalet för dig. På senare tid har marknaden för glasögon, halsband och andra detaljer fullkomligt exploderat för medvetna män, och hos Marcelo Burlon finner du de accessoarer du behöver för att smälta in i samtiden och visa att du har koll. Bågarnas raka linjer och mörka glas är som hämtade direkt från de stora modehusens visningar världen över och blir pricken över i:et till din vardagslook.

Vi på Miinto anstränger oss för att kunna erbjuda plagg från världens bästa modehus, och kanske även från designers som du aldrig hört talas om tidigare. Det ligger liksom i vårt DNA. Ända sedan starten i Danmark år 2009 är Miintos grundidé att sammanföra hungriga kunder med mode som de annars hade haft svårt att få ta del av. Våra grundare, Mike och Konrad, bodde i en småstad och upplevde att det var svårt att shoppa mode från nya spännande designers. Miinto blev plattformen som åtgärdade problemet. Här möts modedesigners som lever upp till våra högkvalitativa krav med kunder från länder världen över. Vi finns idag på marknader i 14 länder, och vi är väldigt glada över att Sverige är ett av de länder som fått upp ögonen för vårt koncept.


Handla på Miinto med omtanke om både dig själv och planeten


När du handlar hos oss på Miinto visar du inte bara omtanke om dig själv, du gör även en fin gest mot planeten. Vi säljer nämligen enbart varor som redan finns på våra samarbetande modemärkens lager. De varor du ser här på sidan ligger alltså redo och väntar på att bli packade och hemskickade till dig som kund. På så sätt får modemärkena chansen att sälja av sina lager, och de blir inte överhopade av högkvalitativa varor på hög som aldrig säljs. Det här är Miintos sätt att bidra till minskad överproduktion, vilket är en av modebranschens allra största utmaningar.

Du som kund kan även försäkra dig om att få plagg som uppfyller höga krav på kvalitet och design. Vi samarbetar både med märken som du redan känner till och designers som inte har en lika stor marknad i Sverige och som därmed blir ett välkommet tillskott i din garderob. Den unika mixen av uttryck och stilar borgar för att du kan hitta dina egna vinnande kombinationer och klä dig på ett sätt som verkligen är du.


Shoppa Marcelo Burlon redan idag


På den här sidan har vi samlat alla våra produkter från Marcelo Burlon, det italienska lyxmärket med sydamerikanska influenser som ligger helt rätt i tiden. Med det smarta sökverktyget sorterar du enkelt resultatet så att det passar dig. Du kan exempelvis ställa in din önskade storlek, eller den färgskala som du är intresserad av. Det finns även möjlighet att ange det prisintervall du söker mode i. Missa heller inte att trycka på rea-knappen för att se varor som har nedsatt pris. Här finns fynd att göra!

Med Marcelo Burlon är du trendigt klädd hela tiden, och är fri att kombinera de olika plaggen med olika accessoarer för att fullända din look. Var inte rädd för att tänka utanför boxen, addera en fin halskedja eller matcha din look med en huvudbonad. Designern Marcelo Burlon är en trendsättare i ordets rätta bemärkelse, och visar flitigt upp sina stilkombinationer signerade County of Milan på sociala medier. Låt han inspirera dig när det är dags att själv sätta ihop kommande outfits.

Ta bort alla filter

Marcelo Burlon

Sida 1 Av 12