Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

MARIMEKKO

Marimekko är kända för sina unika mönster och färgval som ofta är retroinspirerade. Varumärket tillverkar kläder, textiler, väskor och andra accessoarer. Marimekko har mycket mer än kläder, och här på sidan hittar du därför även accessoarer och heminredning. Bland annat kan du slå till på en snygg väska, härligt färgglatt paraply, ett klassiskt mönstrat kuddfodral eller varför inte en söt kopp? Marimekkos produkter är av hög kvalitet och trots deras lekfulla och stormönstrade design är det ett tidlöst mönster som inte går ur mode. Produkterna är dessutom perfekta att ge bort till någon du tycker om.


Marimekkos succéfyllda historia


Marimekko är ett finskt textil- och designföretag som grundades 1951. Sen företaget grundades har det blivit ett betydelsefullt tillskott på modemarknaden, och de har kommit att bli en finsk stolthet. Marimekko är det mest kända finska namnet inom just formgivning, och associeras ofta med deras unika storblommiga mönster som kan fås i många olika färger. Mönstret, eller designen, heter Unikko och pryder allt från klänningar till plånböcker, väskor och heminredning. Men Marimekko har även många andra kända designs på deras produkter, bland annat storprickigt och randigt. Deras unika och lättigenkännliga designs är främst skapade av olika designers, de två mest kända är Vuokko Nurmesniemi och Maija Isola. Marja var den som designade det ikoniska blommönstret Unikko, år 1964.


En färgglad investering med Marimekko


Marimekkos produkter är en trygg investering som aldrig går ur mode. Deras unika mönster gör att man lätt känner igen varumärkets kläder och inredning. Marimekkos produkter sprider glädje med sin färgglada och lekfulla design, och är en perfekt gåva såväl till dig själv som till någon i din närhet.

Här hos Miinto hittar du flera olika Marimekkoprodukter, i olika material och mönster. Varför inte unna dig en söt plånbok eller ge bort en kopp till någon du bryr dig om? Hos oss kan du shoppa precis när du vill, och oavsett var du befinner dig. Vi har nämligen öppet dygnet runt, alla årets dagar. Vi finns här för att göra din shoppingupplevelse bekväm, smidig och rolig, och det gör vi genom att erbjuda massor av spännande varor från olika kända - och mindre kända - varumärken. Du kan shoppa loss i soffan framför tv:n, på resan, under lugna dagar på kontoret eller precis när du behagar.

Specificera din sökning om det är något speciellt du letar efter, för att snabbare hitta rätt. Här på sidan över Marimekkoprodukterna kan du till exempel sortera varorna utefter pris, färg och senast tillagda. Vi önskar dig en trevlig shoppingupplevelse hos oss på Miinto, och hoppas att du hittar det du söker bland vårt sortiment

Ta bort alla filter

Marimekko

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.