Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

MARNI

På denna sida har vi samlat alla kläder från märket Marni. Det gör att det bli enkelt för dig att få en bra översikt över sortimentet från Marni. Du scrollar enkelt ner för att gå igenom sortimentet. Lite som när du shoppar i en butik kan du låta dig inspireras av det du upptäcker och ser.

Om du vill vara effektiv och spara tid, och här kommer en av fördelarna med att shoppa på nätet. Du kan nämligen enkelt välja att använda menyn här nedan. Den ger dig möjlighet att skala bort alla kläder som du inte är intresserade av. Välj specifika färger eller storlekar så förfinas sökresultat och du blir endast presenterad för kläder som stämmer överens med dina kriterier.


Marni – design och kvalite för den modemedvetna


Klädmärket Marni startades upp i Italien. Inom modevärlden kan man säga att två städer tävlat om att bli Europas främst modehuvudstad likt två syskon kan tävla om vem som kan hoppa högst. Oavsett om franska Paris eller italienska Milano kommer på första platsen har de båda städerna mycket att erbjuda när det kommer till mode. Just Marni startades upp av Consuelo Castiglioni 1994 i Milano och det är ett av Italiens stolta lyxmärken inom kläddesign.

Om man tittar närmare på Marnis design ser man tydligt att det är där fokuset läggs till största del. Likt den vackra bild av vågorna som slå upp på stranden i en evighet med solnedgången i bakgrunden, kan designen från Marni beskrivas som evig, urban, modern och innovativ. Du får alltså förstklassig kvalitet förpackat i toppdesign.

De kanske mest utmärkande dragen från modehuset Marni är den innovation som finns i materialvalen. Det är främst Marins chefsdesigner som står i spetsen för de lekfulla kombination som skapar en graciös, stilfull och cool helhet. Material med inspiration från fårull kan blandas med de härligaste pastellfärgerna du kan tänka dig, detta i kombination med förstklassiga material som läder och skinn skapar coola kontraster med inspiration från allt mellan himmel och jord.


Shoppa Marni på Miinto när det passar dig


Här på Miinto har vi en massa olika klädmärken du kan välja mellan och när du shoppar hos oss vill vi att du ska ha roligt och få en bra upplevelse som du är van vid från de vanliga, fysiska butikerna på stan – fast bättre. Här är några av fördelarna. Du kan shoppa dygnet runt, alla dagar året runt, från alla dina enheter. Det betyder att du kan sitta i solstolen på stranden med dina surfplatta och shoppa loss, medan solens strålar ger härlig sommarvärme.

På samma sätt kan du, med din mobiltelefon i handen shoppa loss från soffan en regnig och stormig höstkväll – när du vill ha lite välbehövd egentid för dig själv. Det är alltså upp till dig att bestämma när och var du vill shoppa utan att behöva ta hänsyn till öppettider eller dylikt. Parkeringsplats behöver du inte heller oroa dig för här hos oss. Du klickar bara hem det du vill ha och resten sköter vi helt enkelt.


Modern design i trendigt format


Söker du efter kläder som är inspirerande och som kan hjälpa till att ge din garderob ett riktigt lyft? Då har du kommit helt rätt! Marni bjuder på en hel uppsjö med nyckelplagg. Alltså klädesplagg som gör att din garderob blir väsentligt större, men genom att endast tillföra några enstaka klädesplagg. Med kläder från Marni kan du låta din personlighet komma fram. Skapa lekfulla kontraster, kanske med en urban och trendig lager-på-lager-look. Eller våga ta steget och klä dig i mer färgglada kläder.

Ta bort alla filter

Marni

Sida 1 Av 28

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.