Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

MASSCOB

Modehuset Masscob är ett förtrollande skönhetspalats som strålar med sin bländande fusion av bohemstil och udda elegans. Detta spanska märke grundades av parparet Marga Massanet och Jacobo Cobían. De skapade en perfekt kombination av ovärdiga siluetter och lyxiga textiler och levererar garderober med grundfull komfort och stil.

Masscob: Varñas historia började


Grundarna till Masscob, Marga Massanet och Jacobo Cobían, hade en enkel vision när de startade detta unika modehus: att skapa bekväma plagg utan att tumma på stilen. Med sina harmoniska blandningar av vintagestilar och samtida elegans, experimenterar Masscob med rika textilier och oortodoxa texturer för att skapa något helt eget.

Uppdagat tjusningen med Masscob


Bandade glamorösa, men samtidigt avslappet, levereras Masscobs samlingar ofta i organiska nyanser och innehåller allt från vardagliga till och festkläder. Mörka och dämpade nyanser dominerar; krämbelagt, terrakotta och olivgrönt blandas ibland med starka färgfläckar. Vanliga material i deras kollektioner inkluderar siden, linne och andra naturenliga textilier.

Kärleken till textur och mönster


Masscob skyr inte för att experimentera med mönster och textur. För Masscob, handlar modeframställning om att hitta skönhet inom färg variationer, kontrasterande mönster och vackra skärningar. Många av deras kläder är flödande och har vackra detaljer, som pricken eller dekorativa fläckar.

Granskning av Masscob på Miinto


Både män och kvinnor kommer att hitta ett utbud av sofistikerade plagg av märket Masscob på Miinto's online marknadsplats. Här finns det både kläder och accessoarer från Masscob, för dig som söker unika, bekväma och stilfulla plagg. Margo och Jacobos värdeskapande syn på konstruktion av långvariga kläder, här leder till sin atypiska karaktär av komfort och elegans. Masscob har allt du behöver för att skapa en otrolig garderob, med ett noggrant utvalt spann mellan klassiska silhuetter och trendiga stilar. Från tidlösa plagg som bomullstoppar och denimbyxor till mer iögon fallande plagg, erbjuder Masscob en rik textilhistoria i varje klädesplagg. Unna dig några av dessa klassiska plagg samtidigt som du botaniserar bland Miintos utbud, och ta din outfit till nya höjder.

Ta bort alla filter

Masscob

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.