EXTRAORDINÄR REA - Spara upp till 60% | Handla extraordinära erbjudanden direkt från lokala butiker 

REA - Spara upp till 60%

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Mauro Grifoni (22)

Mauro Grifoni är ett italienskt klädmärke som tillverkar sofistikerade och unika plagg för stilmedvetna män och kvinnor. Kläderna är tillverkade i exklusiva material och skräddat för perfekt passform. Mauro Grifoni grundades 1992 och omfattar idag både kläder och accessoarer till modemedvetna män och kvnnor.

Grundidén för Mauro Grifoni är att komma bort från den massproducerade opersonliga känslan som kläder från stora leverantörer lätt kan ge. Plaggen från Mauro Grifono är istället skapade för att kännas personliga och, framför allt, exklusiva. Kläderna har ofta en väldigt sofistikerad men samtidigt lite lekfull look, en blandning av nytt och gammalt, modernt och klassiskt. Var modevarumärket föddes går inte heller att missta, de italienska rötterna genomsyrar alla kollektioner från Mauro Grifoni.

Sedan starten år 1992 har grundaren Mauro Grifoni hittat två nya businesspartners i Ilaria Sesso och Andrea Breda, som bidragit till att ge varumärket den prägel det har idag. Den mest märkbara är kanske Mauro Grifonis första damkollektion som presenterades år 1997. Några år senare, 2001, kom den första jenaskollektionen som redan nästa år, 2002, följdes av en med accessoarer. Trots expansionen har Mauro Grifoni lyckats hålla varumärket intakt och förvaltat sin signaturstil väl.

Mauro Grifonis huvudkontor ligger i Caldogno, Vicenza, där det funnits sedan företaget grundades. Bara på huvudkontoret arbetar drygt 60 anställda. Företagets showroom hittar man mitt i hjärtat i den trendsättande staden Milano. Varumärkets kollektioner säljs dock över stora delar av världen. Bortsett från Italien hittar du även deras plagg och accessoarer i stora delar av Europa och även i Japan. Dessutom håller Mauro Grifoni på att slå sig in på den amerikanska marknaden.

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

22 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Om du inte är nöjd kan du returnera utan kostnad

Fristående modebutiker

På Miinto samlar vi mode från mer än 900+ modebutiker i Europa

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+120.000 styles

Från mer än 2.500 varumärken