FRI FRAKT ÖVER 499KR OCH FRIA RETURER T.O.M. 15/1 2019
0 SEK

Mauro Grifoni (11)

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

11 produkter funna

Mauro Grifoni

Mauro Grifoni är ett italienskt klädmärke som tillverkar sofistikerade och unika plagg för stilmedvetna män och kvinnor. Kläderna är tillverkade i exklusiva material och skräddat för perfekt passform. Mauro Grifoni grundades 1992 och omfattar idag både kläder och accessoarer till modemedvetna män och kvnnor.

Grundidén för Mauro Grifoni är att komma bort från den massproducerade opersonliga känslan som kläder från stora leverantörer lätt kan ge. Plaggen från Mauro Grifono är istället skapade för att kännas personliga och, framför allt, exklusiva. Kläderna har ofta en väldigt sofistikerad men samtidigt lite lekfull look, en blandning av nytt och gammalt, modernt och klassiskt. Var modevarumärket föddes går inte heller att missta, de italienska rötterna genomsyrar alla kollektioner från Mauro Grifoni.

Sedan starten år 1992 har grundaren Mauro Grifoni hittat två nya businesspartners i Ilaria Sesso och Andrea Breda, som bidragit till att ge varumärket den prägel det har idag. Den mest märkbara är kanske Mauro Grifonis första damkollektion som presenterades år 1997. Några år senare, 2001, kom den första jenaskollektionen som redan nästa år, 2002, följdes av en med accessoarer. Trots expansionen har Mauro Grifoni lyckats hålla varumärket intakt och förvaltat sin signaturstil väl.

Mauro Grifonis huvudkontor ligger i Caldogno, Vicenza, där det funnits sedan företaget grundades. Bara på huvudkontoret arbetar drygt 60 anställda. Företagets showroom hittar man mitt i hjärtat i den trendsättande staden Milano. Varumärkets kollektioner säljs dock över stora delar av världen. Bortsett från Italien hittar du även deras plagg och accessoarer i stora delar av Europa och även i Japan. Dessutom håller Mauro Grifoni på att slå sig in på den amerikanska marknaden.

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer t.o.m. 15/1 2019

Shoppa lokalt online

På Miinto shoppar du från lokala svenska butiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

60.000+ styles

Från mer än 7000 varumärken