Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

MAURO GRIFONI

Mauro Grifoni är ett italienskt klädmärke som tillverkar sofistikerade och unika plagg för stilmedvetna män och kvinnor. Kläderna är tillverkade i exklusiva material och skräddat för perfekt passform. Mauro Grifoni grundades 1992 och omfattar idag både kläder och accessoarer till modemedvetna män och kvnnor.

Grundidén för Mauro Grifoni är att komma bort från den massproducerade opersonliga känslan som kläder från stora leverantörer lätt kan ge. Plaggen från Mauro Grifono är istället skapade för att kännas personliga och, framför allt, exklusiva. Kläderna har ofta en väldigt sofistikerad men samtidigt lite lekfull look, en blandning av nytt och gammalt, modernt och klassiskt. Var modevarumärket föddes går inte heller att missta, de italienska rötterna genomsyrar alla kollektioner från Mauro Grifoni.

Sedan starten år 1992 har grundaren Mauro Grifoni hittat två nya businesspartners i Ilaria Sesso och Andrea Breda, som bidragit till att ge varumärket den prägel det har idag. Den mest märkbara är kanske Mauro Grifonis första damkollektion som presenterades år 1997. Några år senare, 2001, kom den första jenaskollektionen som redan nästa år, 2002, följdes av en med accessoarer. Trots expansionen har Mauro Grifoni lyckats hålla varumärket intakt och förvaltat sin signaturstil väl.

Mauro Grifonis huvudkontor ligger i Caldogno, Vicenza, där det funnits sedan företaget grundades. Bara på huvudkontoret arbetar drygt 60 anställda. Företagets showroom hittar man mitt i hjärtat i den trendsättande staden Milano. Varumärkets kollektioner säljs dock över stora delar av världen. Bortsett från Italien hittar du även deras plagg och accessoarer i stora delar av Europa och även i Japan. Dessutom håller Mauro Grifoni på att slå sig in på den amerikanska marknaden.

Ta bort alla filter

Mauro Grifoni

Sida 1 Av 3

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.