Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 999.- l Fri retur till den 16 januari 2023
Fri retur till den 16 januari 2023
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

Gratis retur fram till den 16 januari 2023

Back

Mauro Grifoni

Mauro Grifoni är ett italienskt klädmärke som tillverkar sofistikerade och unika plagg för stilmedvetna män och kvinnor. Kläderna är tillverkade i exklusiva material och skräddat för perfekt passform. Mauro Grifoni grundades 1992 och omfattar idag både kläder och accessoarer till modemedvetna män och kvnnor.

Grundidén för Mauro Grifoni är att komma bort från den massproducerade opersonliga känslan som kläder från stora leverantörer lätt kan ge. Plaggen från Mauro Grifono är istället skapade för att kännas personliga och, framför allt, exklusiva. Kläderna har ofta en väldigt sofistikerad men samtidigt lite lekfull look, en blandning av nytt och gammalt, modernt och klassiskt. Var modevarumärket föddes går inte heller att missta, de italienska rötterna genomsyrar alla kollektioner från Mauro Grifoni.

Sedan starten år 1992 har grundaren Mauro Grifoni hittat två nya businesspartners i Ilaria Sesso och Andrea Breda, som bidragit till att ge varumärket den prägel det har idag. Den mest märkbara är kanske Mauro Grifonis första damkollektion som presenterades år 1997. Några år senare, 2001, kom den första jenaskollektionen som redan nästa år, 2002, följdes av en med accessoarer. Trots expansionen har Mauro Grifoni lyckats hålla varumärket intakt och förvaltat sin signaturstil väl.

Mauro Grifonis huvudkontor ligger i Caldogno, Vicenza, där det funnits sedan företaget grundades. Bara på huvudkontoret arbetar drygt 60 anställda. Företagets showroom hittar man mitt i hjärtat i den trendsättande staden Milano. Varumärkets kollektioner säljs dock över stora delar av världen. Bortsett från Italien hittar du även deras plagg och accessoarer i stora delar av Europa och även i Japan. Dessutom håller Mauro Grifoni på att slå sig in på den amerikanska marknaden.

filter

339 resultat

  • 1
  • 2
  • 4

Sida 1 av 4

Nästa
  • 1
  • 2
  • 4

Sida 1 av 4