Världens bästa modebutiker på ett ställe
Världens bästa modebutiker på ett ställe
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Max Mara

Vi älskar Max Mara och det gör kanske du också. Har du chans att dyka ner i ett stort sortiment med olika typer av kläder som passar dig och din stil allt ifrån ett par snygga skor till din klänning eller är det kanske just en klänning du behöver. Inga problem för här är ett stort utbud och vi erbjuder kläder för kvinnor i alla åldrar. Ibland är det skönt att slippa leta och det är precis så det är när man shoppar här hos oss. Enkelheten gör att det blir roligt och lätt att klicka hem nya favoriter. Utforska även vårt Max Mara Weekend sortiment på Miinto.se

Kännetecknas av en underbar enkelhet som är stilren och vacker

Och just enkelheten har blivit något av ett kännetecken i Max Maras kollektioner. Att det unika stilfulla uttrycket blir framtaget av en enkelhet som eliminerar allt brus och buller omkring oss, att få landa och vila i en trygghet som ett solitt hantverk och för klassig design vilar på kan kanske vara ett sätt att uttrycka Max Maras unika design. Men det är kanske bäst att du tar en titt själv och bildar din egen personliga uppfattning.

För det är ju precis det mode handlar om i mångt och mycket. Att kunna visa sin unika sida och få lyfta fram sin personlighet på olika sätt. När insidan vill ge utsidan möjlighet att komma till uttryck är kläderna ett utmärkt alternativt och inte minst en möjlighet. Den moderna kvinnan blir allt mer modemedveten något som kan ses på den otroliga popularitet som många klädmärken upplever idag inte minst här hemma, men även runt om i resten av världen.

Om du precis som oss älskar italienska modehus kan du hoppa in och kolla på Versace också, vi kan ju inte lova, men sannolikt hittar du även där en hel massa plagg som du skulle vilja ha hem så fort som möjligt. Max Mara är inte bara stilrent, det är även kompletterande kläder som låter dig synas på det sättet som du vill. Du kan låta kläderna förmedla det uttryck du vill.

Hemligheten bakom Max

Max Mara är ett klädmärke som börjar producera kläder under ett namn i ett samlat modehus 1951 under ledningen av Achille Maramotti. Att modehuset fått namnet Mara kan man ganska snabbt räkna ut kommer från skaparens efternamn med namnet Max är en liten annan historia. Det är nämligen en karaktär som kommer från Achilles födelseort. En person som ofta höjde glaset och alltid var mycket stylad från topp till tå, en person som gjort intryck på Achille.

När du handlar och shoppar loss på internet kan du släppa tankarna på stressen i butikerna på stan. Här är ingen bakom dig i kön varken till provrummet eller till kassan. Ta det i ditt tempo. Vet du vad du vill ha, kan du enkelt söka fram plagget, klicka hem det och få det levererat till dig. Om du hellre vill bli inspirerad och titta runt och ta god tid på dig kan du givetvis också göra det. Här bestämmer du och vi lovar att inte störa, men om du undrar över något står vi klar att hjälpa dig. Hos oss på Miinto hittar du även märkeskläder från andra populära märken, se till att hitta din favorit.

filter

1920 resultat

Sida 1 av 20

Nästa

Sida 1 av 20