Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

MAX MARA

Vi älskar Max Mara och det gör kanske du också. Har du chans att dyka ner i ett stort sortiment med olika typer av kläder som passar dig och din stil allt ifrån ett par snygga skor till din klänning eller är det kanske just en klänning du behöver. Inga problem för här är ett stort utbud och vi erbjuder kläder för kvinnor i alla åldrar. Ibland är det skönt att slippa leta och det är precis så det är när man shoppar här hos oss. Enkelheten gör att det blir roligt och lätt att klicka hem nya favoriter. Utforska även vårt Max Mara Weekend sortiment på Miinto.se


Kännetecknas av en underbar enkelhet som är stilren och vacker


Och just enkelheten har blivit något av ett kännetecken i Max Maras kollektioner. Att det unika stilfulla uttrycket blir framtaget av en enkelhet som eliminerar allt brus och buller omkring oss, att få landa och vila i en trygghet som ett solitt hantverk och för klassig design vilar på kan kanske vara ett sätt att uttrycka Max Maras unika design. Men det är kanske bäst att du tar en titt själv och bildar din egen personliga uppfattning.

För det är ju precis det mode handlar om i mångt och mycket. Att kunna visa sin unika sida och få lyfta fram sin personlighet på olika sätt. När insidan vill ge utsidan möjlighet att komma till uttryck är kläderna ett utmärkt alternativt och inte minst en möjlighet. Den moderna kvinnan blir allt mer modemedveten något som kan ses på den otroliga popularitet som många klädmärken upplever idag inte minst här hemma, men även runt om i resten av världen.

Om du precis som oss älskar italienska modehus kan du hoppa in och kolla på Versace också, vi kan ju inte lova, men sannolikt hittar du även där en hel massa plagg som du skulle vilja ha hem så fort som möjligt. Max Mara är inte bara stilrent, det är även kompletterande kläder som låter dig synas på det sättet som du vill. Du kan låta kläderna förmedla det uttryck du vill.


Hemligheten bakom Max


Max Mara är ett klädmärke som börjar producera kläder under ett namn i ett samlat modehus 1951 under ledningen av Achille Maramotti. Att modehuset fått namnet Mara kan man ganska snabbt räkna ut kommer från skaparens efternamn med namnet Max är en liten annan historia. Det är nämligen en karaktär som kommer från Achilles födelseort. En person som ofta höjde glaset och alltid var mycket stylad från topp till tå, en person som gjort intryck på Achille.

När du handlar och shoppar loss på internet kan du släppa tankarna på stressen i butikerna på stan. Här är ingen bakom dig i kön varken till provrummet eller till kassan. Ta det i ditt tempo. Vet du vad du vill ha, kan du enkelt söka fram plagget, klicka hem det och få det levererat till dig. Om du hellre vill bli inspirerad och titta runt och ta god tid på dig kan du givetvis också göra det. Här bestämmer du och vi lovar att inte störa, men om du undrar över något står vi klar att hjälpa dig. Hos oss på Miinto hittar du även märkeskläder från andra populära märken, se till att hitta din favorit.


Minimalism och färg i underbar harmoni


Max Maras kollektioner bygger på stilrena plagg med rena enkla snitt och minimalistisk design ofta tappade i sprakande och energifulla färger. Det som lutar lite mer åt det klassiska hållet när det kommer till kläder och mode har en utmärkt möjlighet att få in lite ny energi i sin garderob.

Genom att välja Max Mara får du den klassiska och traditionella designen i en minimalistisk version, samtidigt så får du en hel massa färg på köpet. Och det är just kombinationen mellan den rena enkelheten och färgsprakande nyanser som får Max Mara att sticka ut från mängden inom modevärlden.


Stort utbud av Max Mara


På Miinto hittar du ett stort utbud av kläder, accessoarer och skor från Max Mara. Det bästa med att shoppa online är att du kan ta shoppingen i din egen takt, så ta god tid på dig och jämföra de olika plaggen. På så vis kan du vara säker på att du verkligen får någonting som du tycker om och kan få glädje av i många år framöver.

Men att förnya sin garderob är inte alltid det enklaste och om du har svårt att välja vilka kläder du ska satsa på kommer här ett förslag på hur du kan tänka. Genom att ha din nuvarande garderob i åtanke när du köper nya kläder kan du göra smarta köp. Om du redan idag har många färgstarka kläder i din garderob kan det vara bra att satsa på klädesplagg och skor i mer neutrala färger. Det gör det nämligen enkelt att kombinera dina nya plagg med dina nuvarande som redan hänger på galgarna.


Shoppa på Miinto när du vill


Men det kan kännas som en omöjlig uppgift att gå igenom hela vårt sortiment här på Miinto. Vi vet att vi har ett mycket stort sortiment, men vår smarta sökfunktion gör att du enkelt kan sortera bland produkterna och på så sätt göra shoppingen ännu smidigare och roligare. Om du inte vet vad du är ute efter, utan bara vill kolla runt och låta dig inspireras av de många olika kreationerna här på sidan kan du bara scrolla ner. Då blir du presenterad för hela utbudet av kläder, skor och accessoarer från Max Mara. Det är ett perfekt sätt att hitta nya favoriter till din garderob.

Om du å andra sidan vet precis vad du vill ha, då är ett bra tips att använda vår sökfunktion här på sidan. Med sökfunktionen kan du välja en specifik färg eller storlek, sidan sorteras sedan automatiskt och det produkter du blir presenterad för matchar allihopa dina val och önskemål. Det gör att shoppingen blir mer effektiv och därmed också roligare.

Du vet väl att vi på Miinto och har öppet dygnet runt, alla dagar, hela året. Det gör att du kan shoppa precis när du vill. Samtidigt slipper du hålla reda på butikernas öppettider och släpa med dig paraply om det är regn och rusk ute på stan. Här på Miinto klickar du enkelt hem dina nya favoriter, sedan kan du luta dig tillbaka i soffan och bara väntar på leverans. Och vi lovar att skicka produkterna du beställer fortare än kvickt.

Ta chansen här hos oss på Miinto och få tag på en massa fräscha favoriter som kan ge hela din garderob ett lyft och som samtidigt låter dig skapa en klädstil som representerar dig från din bästa sida.

Ta bort alla filter

Max Mara

Sida 1 Av 22

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.