Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

MCM

MCM är ett globalt tillbehörs- och livsstilsmärke som kännetecknas av dess ambition att vara djärv, rebellisk och optimistisk. Märket är känt för sina lyxiga lädervaror, kläder och tillbehör som införlivar det traditionella med det samtida.

MCM:s historiska rötter


MCM bildades 1976 i München, Tyskland, med en vision att förena hantverk, teknik och funktion. Arvet från märket är inbäddat i en kultur av musik, konst, resor och teknik. I dag är MCM erkänt över hela världen för sin passion för innovation, konst och global utforskning.

Utforska MCM:s värld


Från stilrena stadsresväska till extravaganta plånböcker är MCM:s sortiment omfattande och innovativt. Varje produkt är tillverkad med största noggrannhet och precision, vilket gör varje köp till en investering i kvalitet. MCM erbjuder ett sortiment som passar alla, från jet-setaren till den fashionabla stadsbon, som efterfrågar sofistikerade och praktiska tillbehör.

Populära objekt från MCM


Några av MCM:s mest populära objekt inkluderar deras signatur-ryggsäckar, crossbody-väskor och plånböcker. Deras ryggsäckar är kända för sitt djärva design och funktionella utformning, perfekta för den moderna resenären. Crossbody-väskorna är kompakt och elegant, perfekt för den mode-medvetna stadsbon. Slutligen, MCM:s plånböcker är tidlösa och hållbara, vilket gör dem till en oumbärlig vardagsföljeslagare.

Kännetecken för MCM


MCM kännetecknas av dess djärva och innovativa design, lyxiga material och fokus på funktionalitet. Varje produkt reflekterar märkets uppriktiga engagemang för kvalitet och innovativ design. MCM står för Modern Creation Munich, vilket speglar dess moderna estetik och det faktum att varje produkt är skapad med precision och omsorg.

MCMs kulturella påverkan


MCM har blivit synonymt med båda kändisar och modeinsiders, med dess produkter som ofta presenteras i stilguider och på röda mattan. Märket har samarbetat med flera inflytelserika människor och institutioner runt om i världen för att främja sin djärva och avantgardistiska stil.

Köpa MCM-artiklar på Miinto


På Miinto kan du enkelt bläddra igenom och köpa från MCM:s omfattande sortiment. Oavsett om du letar efter en ny ryggsäck för dina äventyr eller en elegant handväska för kvällarna i stan, kan du vara säker på att hitta något som passar din smak och livsstil från MCM på Miinto.

Vad gör MCM speciellt?


MCM skiljer sig från andra märken genom sin djärva design och passion för kvalitet. Utöver lyx och elegans har MCM förbundit sig att sätta sina kunder i centrum för allt de gör. Detta innebär att varje produkt är designad och tillverkad med den moderna kundens behov i åtanke – från materialval till funktionalitet. MCM är mer än bara ett lyxvarumärke, det är ett uttryck för individualitet och personlig stil. Genom att välja MCM kan du vara säker på att du inte bara köper en produkt, utan också ett uttryck för din egen unika identitet och livsstil.

Ta bort alla filter

MCM

Sida 1 Av 3

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.