Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

MEXX

Mexx är idag ett väldigt etablerat varumärke som säljs i över 65 länder världen över.
Så vart man än befinner sig i Kanada, Asien, Mellanöstern och runt om i hela Europa är det lätt att hitta en butik med varumärkets snygga kläder och produkter.
Mexx startades 1986 då de två tidigare märkena Emanuelle, som hade kläder för kvinnor och Moustache, kläder för män, slogs ihop. Med förkortningen av två kyssar, XX och första bokstaven i de två varumärkena formades namnet MEXX.
Till en början inriktade sig Mexx på att tillverka kläder för modemedvetna kvinnor och män men har under åren utvecklat flera under kollektioner.
Mexx Kids erbjuder modekläder för barn mellan 2 och 8 år, Mexx Mini har kläder för bebisar mellan 5 och 24 månader och tillsist kom även BabyMexx som är kläder till de nyfödda bebisarna.
Kort och gott säljs idag Mexx kläder till alla åldrar, tjejer, killar, män och kvinnor.
Utöver sitt stora utbud av kläder säljer Mexx också accessoarer, skor och parfymer i otroligt goda dofter.
Mexx har kläder för många olika smaker och stilar, och med ett utbud av allt från vardagskläder till festkläder är det lätt för alla att att hitta något man behöver eller vill ha.
Plaggen finns i alla möjliga modeller, mönster och färger samt en hel del fina detaljer som gör plaggen extra speciella.
Många plagg är av mjuka härliga material som gör bekvämligheten stor samtidigt som de är trendiga och snygga.
Med sin goda kvalitet är priserna passande så mixa gärna ihop en hel outfit och skapa din personliga stil med kläder och produkter från Mexx.

Ta bort alla filter

Mexx

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.