Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

MINI A TURE

Mini A Ture är ett danskt varumärke som grundades år 2001 av systrarna Fredrikke och Kathrine Hviid. Det danska varumärket säljer kläder för barn och personen som står bakom klädernas design är Anne Katrine Lemvigh Montag.


Mini A Ture fokuserar på att leverera barnkläder med internationella influenser kombinerat med varumärkets egen stil. Varumärkets kläder är av hög kvalitet och är både praktiska, funktionella och bland kollektionerna finns något som passar för alla olika väder. Kläderna är inte restriktiva utan är anpassade efter barnens olika lekar och är tåliga och lätta att röra sig i. Kläderna finns i storlekar som passar barn upp till 10 år och vissa kollektioner har även kläder som passar barn upp till 12 år gamla.


Mini A Ture släpper fyra kollektioner årligen med lite extra fokus på sommar- och höstkollektionerna. Stora delar av samtliga kollektioner är även anpassade i stil och design efter årstid. Kläderna är i härliga färger och har olika detaljer. Trots att varumärkets säljer just barnkläder är produkterna fortfarande stilsäkra och, tuffa och eleganta.


Förutom att designa och sälja barnkläder arbetar Mini A Ture aktivt med att hjälpa och ge bistånd till barnhemmet Sunway Children’s Home i Bodh Gaya, ett av Indiens fattigaste områden. Sunway Children’s Home arbetar bland annat för att kunna låta barn gå i skolan. Sedan år 2005 har Mini A Tur i åtminstone sina huvudkollektioner t-shirtar för både pojkar och flickor vars intäkter går direkt till detta barnhem. Denna hjälp visar tydligt vilka grundvärderingar Mini A Ture står på och förespråkar.
 

filter

0 resultat

Inga produkter funna

Försök förfina din sökning genom att använda filtren ovan.