FRI FRAKT ÖVER 499KR OCH FRIA RETURER T.O.M. 15/1 2019
0 SEK

Miss Me (14)

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

14 produkter funna

Miss Me

Miss Me lanserade sin första kollektion år 2001. Meningen med Miss me kläder var då att klä den moderna tjejen som inte längre gick att definiera men som var multidimensionell både vad gäller karaktär och stil. Med detta i bakgrunden designar varumärket idag produkter anpassade för de som har ett flertal olika passioner i livet, för de som tycker om flera olika kulturer samt för de som har kanske inte bara en fast personlighet, karaktär eller stil.

Miss Me har lyckats bra med att fånga upp de olika identiteterna som finns bland dagens kvinnor. Varumärket skapar två kollektioner för att förse sina kunder med mångsidiga klädesplagg som alla representerar den kvinna som Miss Me vänder sig till. Här finns allt från avslappnade kläder och mer vardagliga kläder till kläder anpassade för t.ex. nattlivet och festligare tillfällen.

De två olika kollektionerna har namnen Miss Me och MM COUTURE by Miss Me. I Miss Me har man lyckats fånga det mer fräcka och självsäkra hos Miss Me – kvinnan. I denna kollektion finner du bl.a. klädesplagg i jeans samt sportkläder. Denna kollektion är känd för sin noga genomarbetade design och väl framtagna passformer. Kollektionen har fått inspiration från olika rock teman och västern.

MM COUTURE by Miss ME lanserades först år 2008. Denna del av varumärket erbjuder kunderna en samtida design som betonar skönhet och kvinnlighet. Här finner du klädesplagg som bl.a. blusar, kjolar, klänningar, ytterkläder och mycket mer.

Idag designar och tillverkar varumärket även kläder för barn, denna kollektion har namnet Miss Me Girls. 

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer t.o.m. 15/1 2019

Shoppa lokalt online

På Miinto shoppar du från lokala svenska butiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

60.000+ styles

Från mer än 7000 varumärken