Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Miss Me (0)

Miss Me lanserade sin första kollektion år 2001. Meningen med Miss me kläder var då att klä den moderna tjejen som inte längre gick att definiera men som var multidimensionell både vad gäller karaktär och stil. Med detta i bakgrunden designar varumärket idag produkter anpassade för de som har ett flertal olika passioner i livet, för de som tycker om flera olika kulturer samt för de som har kanske inte bara en fast personlighet, karaktär eller stil.

Miss Me har lyckats bra med att fånga upp de olika identiteterna som finns bland dagens kvinnor. Varumärket skapar två kollektioner för att förse sina kunder med mångsidiga klädesplagg som alla representerar den kvinna som Miss Me vänder sig till. Här finns allt från avslappnade kläder och mer vardagliga kläder till kläder anpassade för t.ex. nattlivet och festligare tillfällen.

De två olika kollektionerna har namnen Miss Me och MM COUTURE by Miss Me. I Miss Me har man lyckats fånga det mer fräcka och självsäkra hos Miss Me – kvinnan. I denna kollektion finner du bl.a. klädesplagg i jeans samt sportkläder. Denna kollektion är känd för sin noga genomarbetade design och väl framtagna passformer. Kollektionen har fått inspiration från olika rock teman och västern.

MM COUTURE by Miss ME lanserades först år 2008. Denna del av varumärket erbjuder kunderna en samtida design som betonar skönhet och kvinnlighet. Här finner du klädesplagg som bl.a. blusar, kjolar, klänningar, ytterkläder och mycket mer.

Idag designar och tillverkar varumärket även kläder för barn, denna kollektion har namnet Miss Me Girls. 

Filter Radera alla

KÖN

Hittade inga resultat

Kategorier

Hittade inga resultat

UNDERKATEGORI

Hittade inga resultat

Storlekar

Hittade inga resultat

Färger

Hittade inga resultat

0 produkter funna
filter

Inga produkter funna

Försök förfina din sökning genom att använda filtren ovan.

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 14 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto visar vi upp mode från över 200 klädbutiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+75.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken