Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR
Korg
0

Din kundvagn är tom

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Miss Sixty

1991 var det år då Miss Sixty etablerades. Varumärket tillhör, tillsammans med andra italienska varumärken, Sixty Group SpA som är ett internationellt modeföretag med Wicky Hassan som VD. Sixty Group SpA är beläget i Italien och dess märken finns världen över. Franchise-företaget grundades med syfte att utan gränser kunna kombinera denim och mode.
Miss Sixty är ett varumärke med produkter för kvinnor. Varumärket uppkom för att fylla tomrummet av kläder i denim för just kvinnor. Med dess unika och originella stil vänder de sig till modemedvetna kvinnor och har bl.a. blivit välkänt för sitt stora utbud av feminina och stilrena jeans.
Efter att Miss Sixty grundades år 1991 kom det att växa fort, varumärket är nu känt världen över och har idag ett utökat sortiment med bl.a. skor, väskor och accessoarer. Kollektionerna har ända sedan grundandet utmärkt sig och uppskattas för det samtida och kvinnliga i produkterna och varumärket vänder sig till modemedvetna och unga kvinnor som söker variation.
Idag finner du både moderna jeans, kvinnliga klänningar, trendiga klockor, samtida skor och goda parfymer samt mycket mer bland varumärkets samtliga kollektioner. Varumärket använder sig av lätta tyger och gör ofta toppar och klänningar i fin italiensk bomull och silke medan jeansen görs i både smala passformer samt i mer ”relaxed” stil. Miss Sixty är idag ett välkänt varumärke internationellt och dess senaste produkter var en mobiltelefon samt en kollektion för hemmet i linne. Några av dess största konkurrenter är True Religion, Marc Jacobs, Hudson och Rock & Republic.

filter

36 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1