Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

MISSONI

Älskar du stickat – i så fall kommer denna sida att vara som paradiset för dig. Denna sida innehåller nämligen en hel del stickat från modehuset Missoni. Stickade kläder har blivit allt mer populära på senaste tiden. Stickning är en mycket gammal och välbeprövad metod för att producera kläder. Och metoden har fått ett väldigt uppsving på senare år. Det har helt enkelt blivit trendigt med stickade kläder. Inte bara helstickade kläder utan även stickat i kombination med andra material.


Italienskt modehus med gediget hantverk och stolta anor


Modehuset Missoni är ett av de största inom stickade kläder, men historien börjar på ett helt annat vis. Området i och runt Milano är Italiens huvudkvarter för mode. Här ligger många av de största modehusens huvudkontor och många klädmärken kommer i själva verket från Milano och norra Italien. Och det samma gäller Missoni. 1953 startade klädmärket rent officiellt av makarna Rosita och Ottavio. Inom familjen hade det stickats i många år och man hade blivit bra på att sticka.

Det spred sig snabbt i grannskapet och innan de visste ordet av så stod folk i kö för att be makarna om att sticka alla möjliga plagg, eftersom ryktet sa att kläderna var hållbara och slitstarka. Och på den vägen är det. I dag är Missoni ett stort varumärke och säljer sina kläder över i princip hela världen. Även om huvudfokuset är på stickning i olika typer av kombinationer så erbjuder modehuset en hel del andra plagg också. Allt är helt enkelt inte stickat även om många av kläderna har stickade mönster som en del av en design eller utformning.


Shoppa stickat från Missoni på Miinto


Hur ska man egentligen styla stickade kläder? Stickat är trendigt och det är trendigt att skapa kontraster – man kan säga att modet är ganska tacksamt, eftersom unika, udda och personliga outfits som innehåller olika färger, mönster och material är det som ligger på topp just nu. Det gör att det blir ganska enkelt att kombinera ihop snygga, trendiga och coola outfits, eftersom det egentligen bara handlar om att ta dina favoritkläder och sätta ihop dem.

Du kan enkelt skapa en dynamisk helhet genom att använda accessoarer för att binda eller kombinera ihop olika färger eller mönster. Skor, väskor, smycken och håraccessoarer är perfekta tillbehör när du ska styla dig själv från topp till tå.

Det bästa med att shoppa Missoni på Miinto är att shoppingen blir rolig och enkel här hos oss. Du skrollar enkelt ner på sidan och klickar på de kläder du är intresserad av. Du får då upp en ruta med mer information om plagget i fråga såsom storlek, pris, tillverkningsmaterial och liknande. Om du vet precis vad du är ute efter så kan det vara all idé att använda sökfunktionen. Den sorterar i vårt stora sortiment så du endast blir presenterad för kläder som du är intresserad av. Du kan enkelt välja en specifik färg eller storlek, ja till och med ett pris. Sökresultatet rensar bort alla kläder som inte lever upp till dina val.


Bygg en garderob med Missoni


Om du vill bygga en riktigt bra garderob med outfits som du kan använda vid alla möjliga tillfällen, behöver du en mix av olika typer av kläder. Du behöver kläder som fungerar bra på sommaren, våren, hösten och vintern.

Samtidigt behöver du kläder som gör att du kan bygga olika typer av outfits som passar till vardags, på arbetet, vid restaurangbesöket med familjen och när du ska ut på stan och roa dig med vänner och bekanta. Idag stavas modetrenden “kontraster” och det handlar i mångt och mycket om att bygga en bas med kläder som gör att du kan sätta ihop en outfit som passar dig och ditt humör.

Genom att satsa på många neutrala kläder, accessoarer och skor får du en bas som du med all säkerhet kan kombinera med utstickare, det vill säga kläder, accessoarer eller skor som är unika. Samtidigt behöver du inte vara rädd för att kombinera starka färger eller mönster. Gamla mossiga klädregler är idag ett minne blott och det är i själva verket trendigt att blanda kläder och mönster från olika klädstilar. Tänk dig exempelvis att sportigt möter exklusivt.

Med Missoni får du möjlighet att blanda olika typer av material och på det sättet skapa kontrast. Ett par kostymbyxor kan med fördel kombineras med stickat och tvärtom. Testa dig fram och hitta din personliga stil som låter dig uttrycka din unika identitet. Kläderna ska lyfta dig och din personlighet och samtidigt presentera dig från din bästa sida. Med Missoni får du massor av möjligheter att bygga upp din garderob med. Tag chansen idag och fräscha upp garderoben inför kommande säsong med massor av coola och trendiga kläder, accessoarer och skor från Miinto.


Shopping på Miinto dygnet runt


Vi på Miinto har alltid öppet för dig. Det gör att du slipper hålla reda på öppettider och liknande när du shoppar. Samtidigt når du oss från alla dina enheter och det ger dig väldigt stor valfrihet. Du kan med andra ord shoppa när och var du vill. Ta dig lite välbehövd egentid och klicka hem lite nya favoriter till din garderob. När du väl har bestämt dig för vad du vill ha, kan du bara luta dig tillbaka så sköter vi nämligen resten. Och vi lovar att skicka dina nya produkter fortare än kvickt.

Behöver du nya kläder, accessoarer och skor från Missoni inför kommande säsong? Här har du möjlighet att välja och vraka bland ett mycket stort sortiment. Samtidigt kan du shoppa i lugn och ro utan att bli stressad av utomstående faktorer, här är allt fokus på dig och dina önskemål.

Vi på Miinto älskar mode precis som du, så om du har några frågor är du alltid välkommen att höra av dig till oss. Vi svarar så fort vi kan och hjälper dig gärna med dina frågor. Glöm inte att vi har ett mycket stort sortiment med många olika typer av klädmärken i olika prisklasser utöver Missoni. Här har du möjlighet att bygga din drömgarderob och du får allt samlat på en och samma sida. Det gör shoppingupplevelsen enkel, smidig och rolig. Välkommen till oss på Miinto!

Ta bort alla filter

Missoni

Sida 1 Av 13

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.