Världens bästa modebutiker på ett ställe
Världens bästa modebutiker på ett ställe
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Missoni

Älskar du stickat – i så fall kommer denna sida att vara som paradiset för dig. Denna sida innehåller nämligen en hel del stickat från modehuset Missoni. Stickade kläder har blivit allt mer populära på senaste tiden. Stickning är en mycket gammal och välbeprövad metod för att producera kläder. Och metoden har fått ett väldigt uppsving på senare år. Det har helt enkelt blivit trendigt med stickade kläder. Inte bara helstickade kläder utan även stickat i kombination med andra material.

Italienskt modehus med gediget hantverk och stolta anor

Modehuset Missoni är ett av de största inom stickade kläder, men historien börjar på ett helt annat vis. Området i och runt Milano är Italiens huvudkvarter för mode. Här ligger många av de största modehusens huvudkontor och många klädmärken kommer i själva verket från Milano och norra Italien. Och det samma gäller Missoni. 1953 startade klädmärket rent officiellt av makarna Rosita och Ottavio. Inom familjen hade det stickats i många år och man hade blivit bra på att sticka.

Det spred sig snabbt i grannskapet och innan de visste ordet av så stod folk i kö för att be makarna om att sticka alla möjliga plagg, eftersom ryktet sa att kläderna var hållbara och slitstarka. Och på den vägen är det. I dag är Missoni ett stort varumärke och säljer sina kläder över i princip hela världen. Även om huvudfokuset är på stickning i olika typer av kombinationer så erbjuder modehuset en hel del andra plagg också. Allt är helt enkelt inte stickat även om många av kläderna har stickade mönster som en del av en design eller utformning.

Shoppa stickat från Missoni på Miinto

Hur ska man egentligen styla stickade kläder? Stickat är trendigt och det är trendigt att skapa kontraster – man kan säga att modet är ganska tacksamt, eftersom unika, udda och personliga outfits som innehåller olika färger, mönster och material är det som ligger på topp just nu. Det gör att det blir ganska enkelt att kombinera ihop snygga, trendiga och coola outfits, eftersom det egentligen bara handlar om att ta dina favoritkläder och sätta ihop dem.

Du kan enkelt skapa en dynamisk helhet genom att använda accessoarer för att binda eller kombinera ihop olika färger eller mönster. Skor, väskor, smycken och håraccessoarer är perfekta tillbehör när du ska styla dig själv från topp till tå.

Det bästa med att shoppa Missoni på Miinto är att shoppingen blir rolig och enkel här hos oss. Du skrollar enkelt ner på sidan och klickar på de kläder du är intresserad av. Du får då upp en ruta med mer information om plagget i fråga såsom storlek, pris, tillverkningsmaterial och liknande. Om du vet precis vad du är ute efter så kan det vara all idé att använda sökfunktionen. Den sorterar i vårt stora sortiment så du endast blir presenterad för kläder som du är intresserad av. Du kan enkelt välja en specifik färg eller storlek, ja till och med ett pris. Sökresultatet rensar bort alla kläder som inte lever upp till dina val.

filter

690 resultat

  • 1
  • 2
  • 7

Sida 1 av 7

Nästa
  • 1
  • 2
  • 7

Sida 1 av 7