Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

MIZUNO

Överblick över varumärket Mizuno Mizuno är ett varumärke att hålla utkik efter om du är på jakt efter högpresterande sportkläder. Det japanska företaget är känt för sitt omfattande utbud av produkter för olika sporter, inklusive golf, tennis, löpning och fotboll, med en dedikerad följeslagare som inte är begränsad till professionella idrottare utan sträcker sig till alla som uppskattar bra kvalitet och bekvämlighet i sina sportkläder och accessoarer.

Varumärkets ursprung


Mizuno grundades av bröderna Rihachi och Rizo Mizuno 1906 företaget har sedan sin födelse strävat efter kvalitet och innovation. Medwebdarna var hängivna att bidra till samhällets utveckling genom att erbjuda innovativa lösningar i sportvärlden som hjälper idrottare på alla nivåer att förbättra sin prestation och göra sport ännu roligare.

Vad skiljer Mizuno från andra varumärken


Mizuno utmärker sig med sina innovativa teknologier som ställer säkerhet och komfort först, varumärket är känd för sina forskningsinsatser och banbrytande innovation för att förbättra prestanda och tillfürlitlighet. Rött i färgen och stil det tar sin energi ur det japanska ordet "MIZU", vilket innebär vatten - symboliserar flödet och förnyelsen.

Den unika Mizuno-stilen


Mizuno är särskilt känd för sin karaktäristiskt rena, moderna estetik snarare än för att klamma till det. Mizuno kläder har möjlighet att hålla utkik efter bäraren under alla omständigheter, med plagg som görs med högkvalitativa material som är specifikt designade för att klara de tuffaste utomhusvillkoren medan de fortfarande känner sig lätta och bekväma att bära.

Att köpa Mizuno-produkter på Miinto


Letar du efter det senaste från Mizuno? Finns på Miinto, här hittar du ett brett sortiment av moderiktiga idrottskläder och accessoarer från Mizuno. Du har möjlighet att enkelt välja din favoritprodukt och beställa den direkt till ditt hem via din dator eller mobil superskadligt och enkelt.

För att köpa från Mizuno


Mizuno är mer än bara sportkläder. Varumärket erbjuder en rad produkter som förbättrar ditt spel och din träning. Från sina banbrytande sportklädteknologier till sina hållbara materialval, ger Mizuno dig alltid de bästa lösningarna för att lyckas med dina idrottsamtelser. När du köper en Mizuno-produkt får du mer än bara en vara, du köper medvetenheten om att du förbettrar ditt spel och gör idrotten mer njutbar. När det är dags för nästa idrottsevenemang eller träningspass, titta in på Miinto för att upptäcka vad Mizuno har att erbjuda. Med märkets komminement för innovation och kvalitet kommer du säkert hitta precis vad du behöver.

Ta bort alla filter

Mizuno

Sida 1 Av 2

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.