EXTRAORDINÄR REA - Spara upp till 60% | Handla extraordinära erbjudanden direkt från lokala butiker 

REA - Spara upp till 60%

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Modström (25)

Modström är ett danskt varumärke som grundades år 2004. Idag är Modström väl etablerat på den internationella marknaden och lanserar sex kollektioner per år.

Varumärket består av ett team som utgörs av unga med ett starkt intresse för mode som alla har tidigare erfarenhet av och en bakgrund honom sälj, design, marknadsföring och detaljhandel. Varumärket Modström strävar efter att vara innovativt, impulsivt och differentierat. Varumärkets koncept bygger på både långsiktiga och mer kortsiktiga kollektioner och Modström vill med detta koncept ständigt kunna erbjuda något nytt på den internationella marknaden.

Varumärkets stil är feminin men med en något rå och cool touch. I stilen reflekteras dynamisk och samtida mode med hög kvalitet. Varumärket vänder sig till den målgrupp som utgörs av unga, kvinnliga konsumenter som samtliga är impulsiva i hennes ständiga sökande efter nya trender som passar henne som allra bäst. De väldesignade och producerade produkterna som varumärket erbjuder i sina samtliga kollektioner ger en prestigefylld men samtidigt mainstream look. För Modström handlar det om att finna ett sätt att vara både konventionell men samtidigt modern vilket gör att varumärket sticker ut ur mängden. Dess filosofi är att ständigt skapa nya stilar genom att hela tiden presentera nya artiklar som är anpassade efter rådande säsong.

Det danska varumärket Modström grundades med idén att kunna fullborda behovet av nya sätt att uttrycka sig inom mode. Med sina kortsiktiga leveranser kommer varumärket allt närmare kommande trender vilket i sin tur uppmuntrar nära relationer och samarbeten med varumärkets samtliga kunder och återförsäljare runtom i världen. 

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

25 produkter funna

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Om du inte är nöjd kan du returnera utan kostnad

Fristående modebutiker

På Miinto samlar vi mode från mer än 900+ modebutiker i Europa

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+120.000 styles

Från mer än 2.500 varumärken