Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

MOLO

Molo är ett danskt klädmärke som endast ägnar sig åt att göra barnkläder, vilket är deras stora passion i livet. Deras vision är att skapa kläder som uppmuntrar barn till att upptäcka, äventyra och bejaka sin nyfikenhet istället för att begränsa dem i sina rörelser och därmed i sin lekfullhet.


Molo understryker att de inte skapar kläder efter föräldrarnas tycke och smak utan efter vad barnen själva vill bära, även om de är väldigt tacksamma över att de överallt de kommer uppskattas och hyllas även av deras föräldrar. Kläderna är ofta färgglada med roliga tryck och detaljer, för att symbolisera den nyfikenhet och kreativitet som Molo så gärna uppmuntrar. Kläderna är både snygga och praktiska, för att kunna följa med i alla slags väder, situationer och humör. Molo Kids startades år 2003 i Köpenhamn och har allt sedan underlättat för barnfamiljer genom att erbjuda barnkläder med både kvalitet, funktion och stil. Plaggen ger barnen fritt spelrum för lek och rörelse samtidigt som de återspeglar barns kreativitet i färg, form och utseende. Kläderna ska öppna möjligheter för barnen, inte begränsa dem!


När barn får utforska, bejaka uttrycka sin lekfulla kreativitet samlar de på sig självsäkerhet, vilket Molo hoppas bidra till med sin design. Kläder ska vara roligt, och därför har plaggen fått sin glada, coola, spralliga, funkiga look. Kläderna finns för flickor och pojkar från noll till tio års ålder och hoppas på att kunna förgylla varje dag med roliga och snygga kläder!

Ta bort alla filter

Molo

Sida 1 Av 2

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.