Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

MONCLER

Moncler är ett lyxigt franskt klädmärke som har funnits ända sedan 1952, då det grundades av René Ramillon och André Vincent. Namnet är en förkortning av Monestier-de-Clermont, som är den by nära Grenoble i de franska alperna där märket först såg dagens ljus. Målet med Monclers plagg är att de skall erbjuda lösningar för både det extrema och det vardagliga, och märkets plagg ligger i en mer exklusiv prisklass och saluförs främst hos prestigefulla butiker. Märkets design är tidlös och klassisk samtidigt som plaggen alltid har en modern touch, och grundarna kommer från en bakgrund av sovsäcks- och tälttillverkning. Kunskaperna och teknikerna från denna bransch applicerade de sedan på klädtillverkning och framgången var ett faktum. Från början gjorde Moncler sig ett namn tack vare sina jackor som var fodrade på detta speciella och nydanande sätt och den verkliga framgången kom när skidsemestrar blev populärt under 50- och 60-talet. Idag producerar Moncler kläder, skor samt olika typer av accessoarer och märket har kollektioner som är riktade till män, kvinnor och barn. Ett annat populärt märke för jackor är Colmar, se se till att utforska sortimentet.


Skidkläder när de är som bäst


Det som Moncler är mästare på är främst skidmode, vilket kanske inte är så konstigt med tanke på var i världen märket har sitt ursprung. Tanken bakom designen är att du ska känna dig snygg och självsäker, oavsett om du köar till liften, susar ner för backen eller är påväg till after ski. Snygg och tidlös design i kombination med hög funktionalitet gör att plaggen kan användas vid många olika tillfällen. Monclers plagg är mångsidiga och stort fokus läggs på innovation och utveckling, allt för att skapa plagg av hög kvalitet som ligger i framkant både gällande teknik och stil. Produkter från Moncler kan du köpa utan att känna en tillstymmelse till dåligt samvete, detta eftersom Moncler är mycket noga med att endast använda material som håller högsta kvalitet samtidigt som de är godkända ur miljösynpunkt. Företaget är måna om att hela tillverkningsprocessen skall vara hållbar och lämna ett så litet avtryck på miljön som möjligt. Företagets paradplagg är allt jämt deras välkända och nu mer ikoniska dunjackor. Jackornas fyllning utgörs av 90 % gåsdun och endast 10 % är andra typer av dun eller mindre fjädrar. Detta gör att jackorna är extremt lätta samtidigt som de värmer effektivt. Dunet som används i jackorna håller högsta kvalitet och genomgår två olika kontroller innan det godkänns. Dessa kontroller undersöker elva olika parametrar för att säkerställa att dunet uppfyller de strikta internationella riktlinjer som har satts upp för att främja etisk dunanvändning och bannlysa djurplågeri i samband med duninsamling.


Unikt mode


Det är dock inte bara kläder som värmer dig i skidbackarna som du kan finna hos Moncler. Köp Moncler och du får kläder att ha på dig både till vardags och fest. Självklart är kvalitet något av ett nyckelord, och materialen är både funktionella, bekväma, vackra och slitstarka. Märkets nuvarande ägare, Remo Ruffini, har också valt att utveckla märkets profil ytterligare genom högprofilerade samarbeten med kända designers och modefotografer. Idag är Moncler därför synonymt med hållbara, lyxiga kvalitetskläder med en hög modegrad. Det är helt enkelt alltid rätt att bära plagg från Moncler. Hos oss på Miinto hittar du även jackor från andra populära märken, se till att utforska och hitta din favorit.


Fokus på vinterkläder i hög kvalitet


Märket Moncler bjuder på kläder, skor och accessoarer och du hittar alltihop här på sidan. Även om utbudet av kläder och skor är ganska omfattande så är det givetvis så att huvudfokus för modehuset är vinterkläder. Och det är just vinter klädernas design och framför allt höga kvalitet som har gjort Moncler så känt runt om i världen.

Och tack vare modehusets fokus på funktionalitet och friluftsliv passar märkets kreationer perfekt till den aktiva och moderna familjen. Modehuset designar snygga kollektioner som du kan röra dig i utan att kompromissa med exklusivitet eller estetik.


Mångårig tradition som lever upp till alla förväntningar


Monclers mångsidighet i designen är mycket stor och att märket är så omtyckt beror troligen på den avslappnade och sportiga designstilen med en lyxig touch. Man kan säga att skidkläder är en helt egen kategori inom modet och i klädbranschen. Om du tycker om att åka skidor vet du kanske hur kall luften som strömmar mot ansiktet och kroppen är när man åker ner för backen. Det ställer höga krav på materialval och inte minst design.

När man åker skidor och reflekteras ljuset samtidigt från solen och ner i snön, vilket även kan göra att det blir ganska varmt när man är i full aktivitet och solen står på. Även det är en faktor som ställer krav på skidkläderna. Den kalla luften i kombination med rörelse och värme från kroppen gör att skidkläderna måste kunna andas och släppa igenom luft, men endast så mycket att du får en normal temperatur och inte blir för nedkyld.

Att skapa vinterkläder för skidsport är följaktligen något av det svåraste man kan göra inom modebranschen och att Moncler har lyckats skapa funktionella och praktiska skidkläder i hög kvalitet, det för förunnat. Att deras design även ligger på toppnivå är helt unikt inom branschen. Här får du helt enkelt det bästa i design och kvalitet samtidigt i en samlad produkt som håller dig varm du är i skidbacken.

Men Monclers vinterkläder kan inte bara användas i skidbacken utan även under många andra vintersporter såsom snowboard, skridskor eller kanske längd skidåkning. Beroende på vilken typ av sport du ska utöva, rör du dig mer eller mindre, vilket gör att din kropp alstrar mer eller mindre värme. Det ställer också krav på att vinterkläderna håller dig mer eller mindre varm. Om du väljer vinterkläder från Moncler kan du vara säker på att du hittar en jacka som passar just den aktivitet du ska utföra.

Att kläderna sedan har en design som ligger på allra högsta toppnivå inom modevärlden gör att de gärna kan användas även i en stadsmiljö. Vi i Sverige är vana vid att ha ett vinterklimat som kan vara ganska barskt ibland och därför kan det vara skönt att satsa på en riktigt varm och skön vinterjacka även för dig som bor inne i stan.

Designen gör sig alltså inte bara ute i naturen, utan även i stan. Modehuset har lyckats kombinera sportighet med high fashion och på det sättet skapat sin helt egen stil. Men med det sagt avviker de inte från grunden och erfarenheterna med vintersporter, vilket gör att du får kläder som håller dig varm även när det är riktigt kallt ute.

Märket är särskilt känt för sin exklusiva look, sin utmärkta kvalitet och deras dunjackor som verkligen sätter märket på världskartan. På senare år har även det franska varumärket blivit mer och mer hållbart, så du behöver inte kompromissa med någonting när du väljer Moncler.


Ett stort sortiment bara till dig


Modehusets kollektioner består av kläder såsom jackor, tröjor, byxor både för inomhus och utomhusbruk och skor som passar bra inne i stan såväl som uppe på fjället. Vi på Miinto har ett stort utbud av skor från Moncler och du kan välja mellan olika modeller som passar för sommar, vinter och för de fysiska aktiviteter du vill utföra med nära och kära. Med andra ord hittar du precis de skor du behöver, utan att du behöver kompromissa med estetik och design. Och kanske det viktigaste av allt – de är samtidigt praktiska och passar bra för alla tänkbara aktiviteter utomhus.

Här behöver du aldrig kompromissa och samtidigt får du chans att glänsa i ett exklusivt sportmode med inspiration från modebranschen. De populära dunjackorna är i en klass för sig. I kläderna används självklart bara kvalitetsmaterial som håller länge.

Och när du köper hållbara kläder gör du samtidigt någonting bra för miljön. Eftersom det hållbara kläderna håller en längre tid, bidrar du till att minska slit och släng-kulturen. Att satsa på hållbara kläder som kan användas en lång tid framöver, är något som även bidrar till att minska klädesproduktionen totalt sett runt om i världen och det är både bra för planeten och miljön.


Hitta kläder för alla situationer här på Miinto


Även om Moncler idag är mycket mer än bara kläder för de aktiva stunderna i livet, levererar modehuset fortfarande när det kommer till sportkläder och kläder för fysiska aktiviteter. Hos Miinto hittar du självklart ett stort utbud av sportkläder från Moncler. Du hittar bland annat kläder till skidresorna och de aktiva sportresorna. Här får du kläder som gör att du kan vara säker på att alltid att vara stilrent och klassiskt klädd, oavsett vilka aktiviteter som står på schemat.

Moncler är synonymt med hög kvalitet, och det återspeglas givetvis i priset. Men genom att betala en slant extra får du samtidigt hållbarhet och glädje av dina nya favoriter en lång tid framöver. Modehuset lyckas år efter år att designa kollektioner som är både moderna och tidlösa. Var därför inte rädd för att dina nya favoriter är för säsongsbetonade och behöver bytas ut nästa år.

Tvärtom är märket alltid en säker vinnare – oavsett om det handlar om ytterplagg, skor, t-shirts eller andra kläder. – Här kan du vara säker på att du alltid kommer se stilren ut oavsett om du ska gå en sväng på stan eller åka skidor i Åre.


Shoppa online i lugn och ro


Även om det är de älskade dunjackorna som är märkets främsta fokus, erbjuder modehuset en hel del annat. Kärleken till naturen och en sportig stil är alltid genomgående i alla kollektioner och det syns ofta i detaljerna. Du hittar det som mönster på jackorna och västarna eller som en cool detalj på skorna. Det finns gott om möjligheter att lyfta din garderob med lite natur och sport tack vare detta franska modehus.

Ta bort alla filter

Moncler

Sida 1 Av 35