Världens bästa modebutiker på ett ställe
Världens bästa modebutiker på ett ställe
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Moncler

Moncler är ett lyxigt franskt klädmärke som har funnits ända sedan 1952, då det grundades av René Ramillon och André Vincent. Namnet är en förkortning av Monestier-de-Clermont, som är den by nära Grenoble i de franska alperna där märket först såg dagens ljus. Målet med Monclers plagg är att de skall erbjuda lösningar för både det extrema och det vardagliga, och märkets plagg ligger i en mer exklusiv prisklass och saluförs främst hos prestigefulla butiker. Märkets design är tidlös och klassisk samtidigt som plaggen alltid har en modern touch, och grundarna kommer från en bakgrund av sovsäcks- och tälttillverkning. Kunskaperna och teknikerna från denna bransch applicerade de sedan på klädtillverkning och framgången var ett faktum. Från början gjorde Moncler sig ett namn tack vare sina jackor som var fodrade på detta speciella och nydanande sätt och den verkliga framgången kom när skidsemestrar blev populärt under 50- och 60-talet. Idag producerar Moncler kläder, skor samt olika typer av accessoarer och märket har kollektioner som är riktade till män, kvinnor och barn. Ett annat populärt märke för jackor är Colmar, se se till att utforska sortimentet.

Skidkläder när de är som bäst

Det som Moncler är mästare på är främst skidmode, vilket kanske inte är så konstigt med tanke på var i världen märket har sitt ursprung. Tanken bakom designen är att du ska känna dig snygg och självsäker, oavsett om du köar till liften, susar ner för backen eller är påväg till after ski. Snygg och tidlös design i kombination med hög funktionalitet gör att plaggen kan användas vid många olika tillfällen. Monclers plagg är mångsidiga och stort fokus läggs på innovation och utveckling, allt för att skapa plagg av hög kvalitet som ligger i framkant både gällande teknik och stil. Produkter från Moncler kan du köpa utan att känna en tillstymmelse till dåligt samvete, detta eftersom Moncler är mycket noga med att endast använda material som håller högsta kvalitet samtidigt som de är godkända ur miljösynpunkt. Företaget är måna om att hela tillverkningsprocessen skall vara hållbar och lämna ett så litet avtryck på miljön som möjligt. Företagets paradplagg är allt jämt deras välkända och nu mer ikoniska dunjackor. Jackornas fyllning utgörs av 90 % gåsdun och endast 10 % är andra typer av dun eller mindre fjädrar. Detta gör att jackorna är extremt lätta samtidigt som de värmer effektivt. Dunet som används i jackorna håller högsta kvalitet och genomgår två olika kontroller innan det godkänns. Dessa kontroller undersöker elva olika parametrar för att säkerställa att dunet uppfyller de strikta internationella riktlinjer som har satts upp för att främja etisk dunanvändning och bannlysa djurplågeri i samband med duninsamling.

Unikt mode

Det är dock inte bara kläder som värmer dig i skidbackarna som du kan finna hos Moncler. Köp Moncler och du får kläder att ha på dig både till vardags och fest. Självklart är kvalitet något av ett nyckelord, och materialen är både funktionella, bekväma, vackra och slitstarka. Märkets nuvarande ägare, Remo Ruffini, har också valt att utveckla märkets profil ytterligare genom högprofilerade samarbeten med kända designers och modefotografer. Idag är Moncler därför synonymt med hållbara, lyxiga kvalitetskläder med en hög modegrad. Det är helt enkelt alltid rätt att bära plagg från Moncler. Hos oss på Miinto hittar du även jackor från andra populära märken, se till att utforska och hitta din favorit

filter

2070 resultat

Sida 1 av 21

Nästa

Sida 1 av 21