Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

MOS MOSH

Mos Mosh är denimmode i högklass. Förutom ursnygga jeans hittar du också läckra byxor, skjortor, blusar och klänningar av riktigt bra kvalitet. Mos Mosh är det danska modemärket som gjort sig populärt över hela Europa.

Grundaren av Mos Mosh är designern Kim Hyldahl. Sedan 2010 tillverkar företaget jeans och andra grundläggande basplagg för män och kvinnor i alla åldrar. Hyldahls passion för denim syns tydligt i kollektionerna och det är kanske just de supersköna jeansen som märket gjort sig mest känt för. Designen är tuff och urban. Mos Mosh sparar inte på kreativitet när det kommer till stil och funktionalitet. Det här är slitstarka och moderna plagg som snabbt förvandlas till favoriter.


Skandinavisk urbanwear av hög kvalitet


I Mos Mosh kollektioner hittar du snygga vardagsplagg med en stark urban karaktär. Utbudet är stort med allt från jeans och shorts till klänningar, t-shirts, blusar och kavajer. En klänning från Mos Mosh kännetecknas av sin snygga passform, de härliga färgerna och det härliga materialet. Är det prints du letar efter får du inte missa deras senaste kollektion. Här bjuds det på kaleidoskopiska och orientinspirerade mönster i fantastiskt sköna material.

Letar du efter en snygg kostymbyxa? Mos Mosh levererar moderiktiga byxor som passar perfekt ihop med en kavaj eller blazer. Med lätt utsvängda ben och ett elastiskt material som ger byxorna den rätta passformen kan du känna dig trygg i valet av modell. Här bjuds det också på färg i spännande skalor. Vad sägs om Cherry eller Rio Red? Våga utmana det traditionella modet. Ibland krävs det ju faktiskt bara lite färg.


Sofistikerat denimwear


Jeans är något Mos Mosh har blivit fantastiskt duktiga på. I deras utbud finner du jeans i många olika modeller, stilar och färger. Kvalitén är förstås hög men Mos Mosh har också gjort sig känt för den fantastiska passformen på kläderna. På ett mästerfullt sätt kombinerar man kvalitet, komfort och stil för att skapa den ultimata jeansbyxan. Matcha gärna med en figursydd blazer från samma kollektion. I Mos Mosh senaste serie hittar du ett mycket fint utbud av blazers och kostymer i en mängd olika modeller. Man skulle kunna beskriva stilen som urban möter preppy. Det brittiska modets influenser märks ganska så tydligt. Våga gärna satsa på en lite annorlunda modell med rutmönster eller stora vackra blommor. Behöver du en kostymbyxa till kan du botanisera fritt bland hundratals modeller. Välj en byxa i samma ton eller bryt av med en modell i en helt annan färg. Svart och korall ger ett effektfullt intryck. Så varför inte testa något nytt?


Mos Mosh – en askungesaga


2010 började grundaren Kim Hyldahl skissa på vad som skulle bli Mos Mosh första kollektion av jeans och byxor. Skisserna blev till verklighet och en småskalig produktion där fokus låg på små extra detaljer, passform och material tillverkades i högsta kvalitet. Det var en dröm som blev sann, allt tack vare en spådam som sade till honom att han kommer att bli väldigt framgångsrik en dag om han bara vågade. Och vågade gjorde han.

Sedan de första extravaganta jeansen hemma i köket har Mos Mosh tagit sin plats på modekartan. Det lilla danska märket har vunnit folkets hjärtan, inte bara med jeans och byxor, utan också med andra välsittande, välsydda plagg. Ytterkläder, t-shirts, skor och tröjor bland annat. Trots att märket är så ungt, har det kommit en lång väg. Genom att vara öppensinnade och ödmjuka inför vad man verkligen vill klä sig i, att man vet vad folk önskar till sin garderob, har spelat en stor roll.


Shoppa Mos Mosh på Miinto


Miinto har ett brett sortiment av Mos Mosh att erbjuda. Tack vare alla de butiker som är anslutna till vår marknadsplats, skulle man kunna påstå att Miinto har mer att erbjuda från Mos Mosh än vad de flesta butiker har. Kraften i att ha en marknadsplats med över 2 000 butiker anslutna är stor. Det innebär kort och gott att Miinto kan erbjuda mycket som inga andra butiker online kan. Kort förklarat så innebär det att när du som kund filtrerar ditt märke efter Mos Mosh, kommer inte bara sortimentet från en ansluten butik visas, den kommer att visa dig sortimentet från alla anslutna butiker! Och det spelar ingen roll vilken butik du handlar från, villkoren kommer att vara likadana, och det kommer att vara lika enkelt att klicka hem.


Miinto – en viktig modeplats


Miinto är viktig på många plan. Vår marknadsplats är viktig, för att den tillåter små butiker att ansluta sig till oss och ta del av vårt stora nätverk av kunder, något som små butiker annars har svårt för. En liten butik kanske inte heller ser värdet i att starta en e-butik, då man måste lägga ganska mycket tid på administration – en tid som butiksägarna inte har. Därför hjälper Miinto dem med allt det tråkiga, så att de kan fokusera på kundsidan, att packa och skicka och möta andra kunder.

Det ska vara lätt och kul att shoppa! I stället för att hoppa runt på flera olika hemsidor för att hitta det man söker, har Miinto gjort det enkelt genom att samla allt man behöver på en enda plats. Välj och vraka bland hundratals olika märken, bland gamla åtråvärda kollektioner och bland tidigare älskat vintage. Frakt, retur, betalning sköter Miinto. Det är också värt att nämna att i stället för smutsiga provrum, kan du prova hemma i lugn och ro innan du bestämmer dig. Du behöver heller aldrig stå i kö – med enkla klick är allt betalt och klart och du kan hämta ditt paket fullt med godsaker efter bara ett par dagar, oavsett vilken affär som skickar dina varor. Välkommen att shoppa på Miinto!

Ta bort alla filter

MOS MOSH

Sida 1 Av 6

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.