Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

MOSCOT

Moscot är en välrenommerad och ikonisk modebrand som har erövrat hjärtan runt om i världen med sin tidlösa stil och enastående hantverk. Sedan starten 1915 har Moscot fortsatt att leverera exklusiva glasögon och solglasögon av högsta kvalitet till modeentusiaster och stilmedvetna människor.


Historia och arv


Moscots historia sträcker sig över ett sekel tillbaka i tiden. Det hela började när Hyman Moscot, en österrikisk immigrant, öppnade en liten butik på Orchard Street i New York City. Med fokus på att erbjuda kvalitetsglasögon och utmärkt kundservice började Moscot snabbt bygga sitt rykte som en pålitlig och respekterad optiker.

Genom åren har Moscot fortsatt att vara en familjeägd verksamhet, med flera generationer av Moscot-familjen som har förvaltat och utvecklat företaget. Denna kontinuitet och passion för hantverk och kvalitet har hjälpt Moscot att skapa ett unikt arv och ståndaktigt varumärke.


Tidlös design och stilsäkerhet


Moscot är känd för sin tidlösa design och stilsäkerhet. Varje glasögonram och solglasögon skapad av Moscot är en kombination av klassisk estetik och modern elegans. Med en djup förståelse för form och proportion skapar Moscot modeller som passar olika ansiktsformer och stilpreferenser.

Varumärkets signaturmodeller, såsom "Lemtosh" och "Zolman", har blivit ikoniska inom modevärlden och har burits av kändisar och stilikoner över hela världen. Moscots designfilosofi fokuserar på att skapa tidlösa produkter som inte går ur stil, vilket gör dem till perfekta investeringar för alla modeälskare.


Kvalitet och hantverk


Högkvalitativa material och omsorgsfullt hantverk är kännetecken för varje Moscot-glasögon. Varje detalj i tillverkningsprocessen noggrant övervakad för att säkerställa att varje par glasögon uppfyller Moscots höga standarder.

Moscots hantverkare använder sig av premiummaterial såsom acetat och metall för att skapa robusta och eleganta bågar. Varje båge är handpolerad och justerad för att säkerställa optimal passform och komfort. Dessutom är Moscot glas av högsta kvalitet, vilket ger en kristallklar syn och skyddar ögonen mot skadliga UV-strålar.

Genom att samarbeta med kända ansikten och marknadsföringskampanjer som speglar Moscots autentiska anda och estetik har varumärket fortsatt att bygga sin popularitet och expandera sin globala närvaro.


Moscot idag


I dagens modevärld fortsätter Moscot att vara en av de mest eftertraktade modebranden när det gäller glasögon och solglasögon. Med butiker och återförsäljare över hela världen når Moscot en bred publik av modeentusiaster och stilmedvetna individer.

Moscot fortsätter att utveckla och förnya sin kollektion med nya modeller och färger, samtidigt som de behåller sitt klassiska arv. Med en stark tro på tidlös stil och en passion för kvalitet och hantverk kommer Moscot sannolikt att förbli en modeikon under lång tid framöver.

Moscot är inte bara en modebrand, det är en symbol för tidlös stil och enastående hantverk. Med sin rika historia och starka arv har Moscot erövrat modevärlden och fortsätter att vara en eftertraktad aktör inom glasögon- och solglasögonindustrin.

Genom att erbjuda tidlösa design, överlägsen kvalitet och en unik stil har Moscot skapat ett varumärke som fortsätter att inspirera och imponera på modeentusiaster över hela världen.

Ta bort alla filter

Moscot

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.