Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

MOU

Mou är ett märke som skapades i London och har snabbt växt sig stort. Mou fokuserar på så kallade boots och har gjort sig kända på den internationella marknaden. Genom att många kändisar, bland andra Cameron Diaz, har valt att bära Mous kreationer, har märket fått stor internationell uppmärksamhet. Vi på Miinto är stolta över att kunna erbjuda kreationer från Mou.


Shoppa Mou på Miinto


För oss på Miinto är det viktigt att vi kan erbjuda märken som både ligger i den övre och den undre prisklassen. Du som kund är givetvis viktigast för oss och att vi kan erbjuda någonting som faller just dig i smaken, är vår stora mission. Vår ambition är att skapa en plattform där du kan shoppa kläder från märken från världens alla hörn, oavsett var du befinner dig någonstans. Vår plattform når du enkelt från alla dina enheter så du kan shoppa loss om du sitter på bussen, ligger hemma i soffan eller är på väg till jobbet.

Våran historia börjat 2009 och det var de två vännerna Mike och Konrad som startade Miinto. Både Konrad och Mike är uppvuxna på landsbygden i Danmark och utbudet av mode var inte särskilt stort där de båda bodde. De tröttnade efter en tid och valde att satsa på en idé om att kunna shoppa kläder från alla världens märken oavsett var man befinner sig. Plötsligt var idén med Miinto född och 2009 såg plattformen dagens ljus för första gången.

För de båda grundarna är det viktigt att kunna erbjuda lyxiga och eleganta märken vid sidan om små, unika och lokala märken. På det sättet vänder sig plattformen till alla kunder på marknaden, oavsett vilken personlig stil man har. Miinto har idag en hel uppsjö av olika märken som räknas i tusental. Det kan vara överväldigande att gå igenom alla sidor med kavajer, skjortor, klänningar eller sneakers – det vet vi av erfarenhet. Därför har vi skapat en smart funktion där du kan söka bland våra produkter.

Men sökfunktionen kan du enkelt välja ett övre och undre pris och det gör att du kan shoppa utan att behöva tänka på att överstiga din budget. Om du har en stram budget kan du välja en lägre prisnivå och du som har en obegränsad budget behöver givetvis inte välja något överpris. På samma sätt kan du välja specifika märken och modehus som du är intresserad av. Du kan också välja färger eller storlekar som passar dig och sedan sorterar sig sidan automatiskt. Med andra ord blir du endast presenterad för det som du verkligen tycker om, det som passar dig och som ligger i din prisnivå.


Enkel och rolig shopping på Miinto


Vi gör helt enkelt att shoppingen blir rolig, effektiv och enkel här på Miinto. Om du vill lyfta din garderob kan du satsa på ett par skor från Mou. Mou är ett internationellt märke som producerar skor i högsta kvalitet. Just Mou fokuserar på att använda olika typer av material för att skapa en variation i formspråket som tilltalar den feminina styrkan hos varje kvinna. Vill du göra dig redo inför kommande säsong kan du enkelt satsa på ett par nya boots från Mou.

Även om skorna sitter längst ner på kroppen säger det en hel del om vem du är, och de påverkar även din utstrålning i stor grad. Om du vill gå från en mer vardaglig outfit till en exklusivare style, kan du enkelt byta ut dina skor och därmed skapa en helt annan utstrålning. Om du väljer boots från Mou får du inte bara kvalitet som håller i många år framöver, utan även ergonomi och bekvämlighet. För visst ska det vara bekvämt att gå i dina nya skor.

När Miinto startades på landsbygden i Danmark vände sig i plattformen endast till danska kunder, men snabbt spred sig konceptet både till Norge och Holland. Både i Norge, Holland och i Danmark har konceptet tagits emot väl av marknaden och det har gjort att vi på Miinto har vuxit.

Idag finns det på över 14 olika marknader världen över och vi planerar att växa ännu mer i framtiden. Våran ambition är helt enkelt att alla kunder på marknaden ska kunna shoppa mode från alla typer av märken, oavsett var man bor eller befinner sig.


Vi tar ansvar för klimatet


Samtidigt är det viktigt för oss på Miinto att ha miljötänket med i vårt koncept. En av de negativa effekterna med klädindustrin är den så kallade överproduktionen. Klimatförändringarna är idag ett faktum och vi måste alla hjälpas åt att göra vad vi kan för att bromsa den negativa utvecklingen vi kan se på miljön och på planeten. När du shoppar kläder i fysiska butiker kommer kläderna från klädproducenterna och de producerar alltid extra upplagor av varje plagg eftersom dessa ska ligga på lager i respektive fysisk butik.

Men här på Miinto har vi inga fysiska butiker och därför produceras inga extra kläder till våra lager eftersom vi inte har några. När du shoppar här på Miinto handlar du istället direkt från butiker där kläderna redan finns, på det sättet kan du bidra till att minska överproduktionen som finns inom klädindustrin och i slutändan göra något bra för klimatet och miljön.

Satsa på ett par nya boots inför kommande säsong och höj standarden i din garderob men några färgglada färgklickar. Ett smart tips för att bryta av en helfärgad outfit är just med ett par färgglada skor. Varför inte satsa på något nytt och fräscht från Mou och därmed höja din färgglada energi och din åsikt. När du har klickat fram de favoriter du vill ha, kan du enkelt klicka hem nyheterna till din garderob. Du behöver helt enkelt inte ens att resa dig från soffan när du shoppar loss här hos oss på Miinto och enklare shopping än så finns nog inte.

Kanske letar du efter ett par skor som ska vara en present och i så fall har du kommit till rätt sida. Här kan du nämligen scrolla ner och hitta den perfekta presenten som alltid bli uppskattad av mottagaren.

Ta bort alla filter

Mou

Sida 1 Av 8

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.