Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

MSGM

MSGM är ett modeinriktat varumärke som grundades år 2008. Varumärkets namn, MSGM, kommer från Massimo Giorgetti och Paoloni Group som tillsammans grundade varumärket MSGM. Massimo Giorgetti är ansvarig för designen vad gäller kollektionerna för både män och kvinnor och en annan person som arbetar på varumärket och heter Riccardo Grassi är ansvarig för distributionen.

MSGM har sedan det grundades år 2008 expanderat kontinuerligt vilket bland annat till stor det beror på dess förmåga att snappa upp trender samt det unga och motiverade teamet som arbetar på varumärket och som hela tiden driver det framåt. Varumärket MSGM och dess samtliga kollektioner innehåller en härlig blandning av olika stilar och trender. Genom att välja att handla kläder från MSGM kan du enkelt uttrycka just dig själv och din egen stil. Du kan genom att klä dig i varumärkets samtliga produkter på ett enkelt och smidigt sätt använda dig av din egen kreativitet och mixa och matcha efter den.

Varumärkets första kollektion lanserades år 2010 och var en vår- och sommarkollektion. Sedan dess har det varit ett högt tryck på varumärkets produkter och köparna har blivit allt fler med tiden. Ett flertal av de bästa italienska och internationella butikerna har valt att investera i varumärket. Exempel på några av dessa butiker är bland annat butiken Antonia som ligger i Milano, Gente som ligger i Rom, Browns i London, Lane Crawford som är belägen i Asien, Joyce i Hong Kong och Via Roma som ligger i Florens. Idag finns varumärkets kollektioner hos återförsäljare i över 280 butiker belägna runtom i världen.

Ta bort alla filter

MSGM

Sida 1 Av 23