Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

MUNTHE

Munthe är ett populärt varumärke som skapats av den danska toppdesignern Naja Munthe. Under åren har Munthe fått ta emot flera utmärkelser för sin stilrena design som säljs flitigt i hela Skandinavien.

Till en början hette varumärket Munthe plus Simonsen. Naja Munthe och Karen Simonsen hade en gemensam passion för bohemiska designs som ustrålade värme och självkänsla. Det gick väldigt bra redan från början. På kort tid hade varumärket vuxit enormt och fått arbeta med internationella toppmodeller, fotografer och influencers. Men trots de stora framgångarna valde Naja och Karen att gå skilda vägar. År 2014 nylanserade Naja Munthe sitt modeföretag och passade då också på att döpa om det till bara Munthe. Flaggskeppsbutikerna finns fortfarande kvar i Köpenhamn och Århus men idag säljer man kläder till hela Europa.


Vardagskläder för kvinnor med stil och form


Visionen hos Munthe är att skapa vackra kläder som inspirerar och ger självförtroendet en boost. Färger från när och fjärran blandas friskt. Influenserna är många, inte minst från världens mest exotiska hörn. Kollektionerna bjuder på mycket färg och design men komfort anses vara minst lika viktigt. Munthe vill gärna nå ut till så många kvinnor som möjligt med sin sköna urban-bohemiska stil. Varje år lanseras 6 olika kollektioner vilket gör det här märket till ett av Danmarks mest produktiva.

Munthe har gjort sig känt för sina handgjorda prints och kontrasterande detaljer. Det här är lyxiga vardagskläder som bjuder på det där lilla extra. Letar du efter en festoutfit rekommenderar vi att du kikar på deras urval av eleganta klänningar i viskos. Tyget faller vackert likt en böljande kaskad längs kurvorna. Stilen är avslappnad men känns mycket exklusiv på kroppen. Inspirationen kommer Naja Munthes resor till emblematiska modestäder som New York, London och Paris.


Trendiga plagg av fantastisk kvalitet


När design möter kvalitet kan det knappast bli annat än storslaget. Materialen som används i Munthes kreationer är bland det bästa som finns att få tag på. Lite otippat mixar Munthe glatt skira textilier som bomull och viskos med råa naturmaterial som skinn. Detaljerna består av pärlor, stenar och metall. Unika prints och färgsprakande mönster ger varje plagg en exklusiv prägel.

Njut av härligt tunna sommarklänningar som kan användas både till vardags och fest. Matcha favoritjeansen med en romantisk topp i moderiktiga toner. I Munthes kollektioner ingår figurnära byxor och snygga tröjor som uppmuntrar till frihet och äventyr. Njut av kvalitén i Munthes vackra kjolar som tillverkas av 100 % viskos. Kombinera gärna med en blus eller en t-shirt från samma serie. Gör Munthe till ett självklart inslag i garderoben. Det är du värd.

Ta bort alla filter

Munthe

Sida 1 Av 4

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.