Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

NAME IT

Välkommen till en hel sida med kläder till ditt barn från Name it. Vi har samlat alla kläder från Name it på en och samma sida. Det gör att det blir enkelt för dig att hitta rätt kläder, utan att du behöver klicka dig fram och tillbaka mellan olika sidor. Här på Miinto erbjuder vi ett stort sortiment med kläder till barn från Name it. Du kan enkelt skrolla ner här på sidan och få en bra överblick över sortimentet och du kan vara ganska säker på att hitta något nytt och kul till ditt barn här hos oss.


Danska Name it erbjuder barnkläder i många olika stilar


Name it erbjuder färgstarka och trendiga kläder för barn från födseln upp till 12 år. Varumärket grundades 1986 och tillhör Bestseller, där även kända märken som bland annat ONLY, Vero Moda, Vila och Jack and Jones ingår. Name it har med sina fina barnkläder expanderat och finns idag i 19 länder världen över. Name it har gjort det möjligt för småbarn att också kunna vara trendiga, med snygga, söta kläder som håller hög bekvämlighet och allt som krävs för att passa barn.

För att anpassa sig efter barnens ålder är varumärket indelat i tre olika kategorier. Dessa är Newborn, 0-9 månader, där kläderna är mjuka, bekväma och trendiga. Mini är anpassat till barn i 1-3 årsåldern. Många småbarn gillar att ta efter sina föräldrar och därför erbjuder Mini trendiga och coola kläder som fortfarande är bekväma, funktionella och slitstarka.

Letar man kläder till barn i åldern 4-12 år ska man kolla i kategorin Kids där det finns både häftiga och söta kläder för barn som vill välja sin egen stil. Självklart är även dessa kläder lika bekväma och slitstarka för att barnen ska kunna leka och ha roligt.


Shoppa barnkläder i bra kvalité


Bestseller kommer från Danmark och man kan vara säker på att få bra och slitstarka kläder när man handlar hem nya favorit till sina barn från märket Name it. Att kläderna är slitstarka är givetvis mycket viktigt när det kommer till barnkläder. Eftersom barn är ute och leker behöver kläderna kunna tåla lite, men det betyder inte att de behöver se tråkiga ut – i alla fall inte om Name it får bestämma.

Name it strävar efter att skapa hållbart mode, vilket är viktig information för många som ska köpa barnkläder eller kläder till sig själv. I dag är miljövänliga produkter och företag som har klimatproblemen som fokus allt viktigare för många. Att köpa kläder i god kvalité är ett miljöriktigt val, eftersom hög kvalité gör att kläderna håller längre. Det minskar i sin tur klädproduktionen och utsläppen. Det är inte bara bra för din plånbok med hållbara kläder, eftersom kläderna håller längre, det är även bra för miljön och klimatet.


Shoppa när och var det passar dig på Miinto


Här på Miinto har vi ett stort urval av kläder från Name it och du kan enkelt hitta precis det du söker till ditt barn. Om du vet precis vad du söker kan du spara dig mycket tid genom att använda våra smarta filter här nedan, som sorterar kläderna efter dina val. Du kan enkelt välja de storlekar du vill titta på och specifika färger om ditt barn exempelvis har en favoritfärg. När du hittar kläder som du tycker om, kan du enkelt klicka på bilden. Då får du upp mer information om tillgängliga storlekar, färgval och tillverkningsmaterial – praktiskt och enkelt.

När man har småbarn kan de vara svårt att få tiden att räcka till och för att få mer tid kan du välja att shoppa här hos oss på Miinto. Eftersom du når oss från alla dina enheter kan du enkelt shoppa loss när du sitter på bussen hem från jobbet eller på tåget på väg till träningen. Du slipper springa runt på stan i olika butiker när det är regn och rusk utomhus. Stress och jäkt i fulla butiker blir inte heller något problem när du shoppar här på Miinto. Och med våra smarta filer kan du hitta det du söker fortare än kvickt – det får man kalla effektiv shopping.

Klicka helt enkelt hem lite nya kläder till ditt barn och luta dig sedan tillbaka i soffan eller spendera tiden med ditt barn, i stället för att behöva köra runt till olika butiker. När du har valt vad du vill ha med några enkla klick, behöver du inte göra mer, vi sköter nämligen resten. Det enda du behöver göra är att vänta på leverans och den går fort.

Ta bort alla filter

name it

Sida 1 Av 3

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.