Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

NAPAPIJRI

Napapijri är ett av världens hetaste modemärken just nu. Signalera äventyrslust, stil, funktionalitet tillsammans med italienska Napapijri och bestig berg, vandra i Schweiz, Norge eller Finland om du så vill, iklädd något av det hetaste inom expeditionskläder just nu.

På Miinto spelar det ingen roll om du är äventyrare, alpinskidåkare, stadsråtta eller landsbo, det finns någonting för alla. Vi är glada att kunna erbjuda ett brett sortiment från Napapijri som gör att du slipper kolla någon annanstans. Utforska sortimentet via våra märkessidor, sedan kan du enkelt filtrera bort det du inte är intresserad av. Sortera pris, färg, storlek och om du vill shoppa på rea. På Miinto finns det alltid stor chans att shoppa med rea!


Napapijri på Miinto


Här har du världens chans att få shoppa det omåttligt populära märket Napapijri. På senare år har kläder för äventyrare vuxit i popularitet, även bland de som inte äventyrar. Du ser Napapijri jackor på storstadsmänniskor, precis som man gör med Canada Goose eller Parajumpers, som också är designade för expeditioner i kallare breddgrader. Är vi mer frusna, eller är stilen något som är här för att stanna? Vi tror på det senare. Precis som sportmodet har vuxit sig stort även bland de som faktiskt inte sportar.

Napapijri erbjduer ett stort sortiment av främst jackor för kallare klimat men du hittar också funktionsjackor för mildare väder, kängor, hoodies, skjortor, sneakers och sportswear, allt med en lite sportigare framtoning. Att laborera och designa plagg som är som gjorda för att passa deras ikoniska jackor med den norska flaggan på har blivit lite av deras signum. Bär Napapijri från topp till tå för den ultimata äventyrslooken.

Den ikoniska jackan med den välkända norska flaggan på, ser man på var och varannan människa nu för tiden, den signalerar både stil, trend och bekvämlighet. Att det är norska flaggan på, trots att märket är italienskt, är en hommage till landet, som har en lång historia av expeditioner och äventyrare bakom sig. Roald Amundsen är en av de personer som Napapijri inspirerats av, en del av teamet som först nådde Sydpolen 1911.

Inte för att vara partisk eller så, men förutom Napapijris helt grymma ytterkläder, är vi också så förtjusta i deras övriga kollektioner. Det faktum att sportkläder blivit på tapeten, har öppnat upp stora möjligheter att faktiskt vara trendig men också vara otroligt bekväm. Idag ser man hoodies på stan tillsammans med exklusiva märkesväskor, och det är inget konstigt att man ser joggingbyxor i mataffären. Sportkläderna har fått flytta ut i finrummet. Tur för Napapijri som skapar både snygga och bekväma kläder, skor och andra accessoarer.


Napapijri med Italien, Norge och Finland


Hur det kommer det sig att ett italienskt märke tagit ett finskt namn och har den norska flaggan som frontar märket, kanske många tycker är märkligt. Det är det egentligen inte alls! Namnet har inspirerats av de finska orden för polarcirkel, där Napapijri ändrat stavning men där betydelsen är ungefär detsamma, att man ska associera namnet med just kallt klimat och äventyrslust.

1987 kom Napapijri till liv, genom att först sälja enbart ryggsäckar som pionjären Guiliana Rosset skapat. Ryggsäcken är fortfarande bland de mest populära Napapijri tillverkar. Slitstark och relevant gör den sig fint på allas ryggar, vare sig det är för en dag i skidbacken eller en dag i klassrummet. 1990 började de tillverka andra plagg och kläder för både dam, herr och barn och 1997 öppnade de sin första butik i Chamonix, Frankrike. Idag finns de globalt och i nästan varje hörn av världen, via egna butiker men också via många återförsäljare.

Napapijri tror på en cirkulär värld, där avfallet ska minimeras, kanske särskilt inom modeindustrin. Därför har Napapijri skapat en kollektion som är skapad från återanvänt material, och som är tänkt att återanvändas i varje led. De är faktiskt så bra på det som de gör, att de har blivit tilldelade cradle to cradle certifiering, något av det finaste du kan få inom arbetet till en mer hållbar värld. Sedan 2016 använder de heller inte päls eller dun till sina produkter, utan har istället utvecklat ett unikt termofiber som är helt djurfritt.

För Napapijri innebär att resa att växa och genom att växa samlar man kunskap. Napapijri utforskar världen från pol till pol och deras iakttagelser leder deras historia. Deras förmåga att resa och utveckla och utöka kunskapen genom forskning leder dem steg för steg mot sitt mål. Okända världar, starka känslor: detta är Napaijri.


Shoppa hållbart tillsammans med Miinto


Här på Miinto betyder hållbarhet också en del. Vi vill göra kvalitetsmode mer tillgängligt, för handlar man kvalitet, behöver man inte byta ut sina produkter lika ofta. Det handlar om ett tänk man måste implementera. Köper du en jacka för 499, kan du likaväl köpa en ny för 499 nästa år eftersom den inte kostade så mycket. Vad händer med din gamla jacka? Kanske har du varit oförsiktig så att den behöver slängas. Kanske har du tänkt att sälja den men ingen köper, vilket innebär att den ändå slängs. Vi säljer produkter som har en livstid och lite till i sig. Köper du en jacka för 8 000, är du mer benägen att vara försiktig med den, laga den om den går sönder och möjligheten att sälja vidare och tjäna tillbaka en slant är större. Det är också en form av hållbart tänk – att du handlar med kvalitet.

Tack vare våra över 2 000 anslutna butiker, kan vi erbjuda ett otroligt stort sortiment som är nästintill oslagbart. Här hittar du över 3 000 märken, vilket innebär att chansen att du ska hitta något som faller dig i smaken är stor. Vi har inga egna lager, utan använder våra fysiska butikers lager, där de ansvarar för inköp och där man inte behöver bekymra sig om att hålla många stora lager. Industrier skadar miljön på många sätt.

Miinto hjälper butikerna att hitta nya kundkretsar, och vi hjälper er att matcha rätt produkter. Var annars kan du hitta både Louis Vuitton och Napapijri på samma ställe? Genom att också shoppa från ditt vardagsrum, behöver du inte transportera dig till en massa olika affärer, där utbudet är kasst och provrummen små. Prova enkelt hemma i ditt sovrum och skicka tillbaka det du inte vill ha. Shopping blir inte enklare eller roligare än så, vi garanterar en unik shoppingupplevelse. Välkommen till Miinto!

Ta bort alla filter

Napapijri

Sida 1 Av 9

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.