Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

NEW BALANCE

Vad som startade som ett varumärke år 1906 i Boston, Massachusetts, där huvudkontoret ligger än idag, och som då förknippades starkt med löpning, friidrott och maratonlopp har idag blivit ett utav världens mest välkända allround varumärken inte bara för tränings- utan också för vardagsskor. Varumärket levererar varje år en rad olika sneakersmodeller och ser till att deras mest klassiska modeller alltid kommer igen i nya tappningar och spännande färgkombinationer.

Hos New Balance ska du oavsett ålder och oavsett om du är man, kvinna eller hitta en sko som passar just dig och din stil perfekt. De tycks år efter år skapa en stil som är lätt för många att ta till sig och har lyckats att hitta den fina balansen mellan innovation och att bibehålla sin historia.


Vill hjälpa dig att nå ditt mål


New Balance har ett huvudmotto: Deras mål är att hjälpa dig att nå ditt.

På New Balance vill man alltid finnas till hands för at hjälpa idrottare i deras strävan efter excellens, oavsett om det innebär att hjälpa professionella idrottare att sätta rekord och vinna medaljer eller hjälpa vardagsmotionärer att sätta nya personliga rekord, springa sina första 5 km eller bara hjälpa sina kunder att skapa sig en mer aktiv livsstil.

Deras produkter är en perfekt blandning av funktion och mode, vilket ger dig den prestandan och teknik du behöver i stilen du vill ha. New Balance medarbetare runt om i världen ser till att varumärkets grundvärderingar efterföljs och kommer till liv i nya spännande produkter och modeller genom dess hög kompetensnivå och kreativitet. Hos New Balance är man överens om vilken huvudfaktor vad som ligger bakom dess långa framgång; människorna. Människorna som ligger bakom produktion och produktutveckling tillika människorna som väljer att bära New Balance skor, generation efter generation.


New Balance - ett innovativt och vinnande team


Varumärket tillverkar 30% av sina skor i England men är en utav få aktörer på marknaden som fortfarande har kvar sin huvudproduktion i landet de startade – nämligen USA med fabriker uteslutande i Maine och Massachusetts.

New Balance medarbetare kommer ifrån alla delar av världen med unika bakgrunder och erfarenheter. Det skapar en kraftfull kombination vilket gör New Balance till ett innovativt och vinnande team. Vi är övertygade om att de tillsammans kommer att fortsätta att ingjuta kreativitet i allt de gör och vi är så glada att få vara en del utav deras kapitel!


Det finns en sko för alla tillfällen


Vi på Miinto är så glada att kunna erbjuda ett skovarumärke med över 100 års excellens inom sneakersegmentet och är säker på att du kommer att hitta din egen favorit i deras sortiment!

Oavsett om du letar efter en träningssko eller den perfekta sneakerskon så finns den bara en scrollning bort. Ett par skor ifrån New Balance är en investering för din garderob då det är en sko som du kommer att kunna bära med dig genom livet och bära till en rad olika tillfällen och outfits. Sortera enkelt på storlek, färg och material nedan för att hitta din favorit idag!


Hitta dina nya favoriter från New Balance


Det spelar i princip inte roll vilken typ av väder det är utomhus, du gör alltid ett klokt val med New Balance sneakers. Här får du skor som är tillverkade i högsta kvalitet, med noga utvalda material som gör att du kan bära skorna länge. När man är i skolan en hel dag eller på kontoret, så är det viktigt för många att välja ett par skor som är bekväma att gå i. Skorna ska givetvis andas och samtidigt kännas stabila när du går. Med New Balance får du det bästa från två världar. Design i toppklass och kvalitet som du garanterat blir nöjd med.

Vi erbjuder många olika typer av New Balance modeller. Vill du ha en trendig chunky sneakersmodell? I så fall ska du kolla på modellerna med de kraftiga sulorna. “Chunky” betyder på engelska, lite enkelt översatt, kraftig eller bred. Och det är just vad sulorna är, de är breda och kraftiga och det skapar uppmärksamhet. Om du vill köra på en riktigt trendig stil kan du dra fram din stora kostymbyxor. I kombination med en snygg långärmad t-shirt och ett par sneakers från New Balance, så får du en fulländad stil som både är trendig och cool.

Vill du å andra sidan utstråla ett mer elegant uttryck, kan du satsa på en smalare modell från New Balance, gärna i en neutral färg som vitt, svart eller beige. Med ett par snygga, blå jeans och ett par vita sneakers kan det aldrig bli fel. Om du vill klä upp dig ännu ett snäpp kan du byta ut t-shirten med en skjorta. Även om du blir uppklädd med skjorta bibehåller du ett vardaglig uttryck med dina sneakers från New Balance.


Ett märke med innovativt sinne


New Balance är, som tidigare nämnt, ett amerikanskt märke. Och här får du snygg och trendig design i toppkvalitet direkt från USA. Ge dig själv, din klädstil och din garderob ett riktigt lyft med ett par nya sneakers från New Balance.

I vårt utmärkta urval av sneakers från New Balance, hittar du modeller som du kan använda på vardagar när du förslagsvis ska till skolan, kontoret eller bara ut och gå en härlig promenad tillsammans med en god vän. New Balance är känt för sin lekfulla design där mönster och färger ofta är framträdande på ett stilrent sätt. Med ett par nya sneakers får du möjlighet att träda in i kommande säsong med nya skor på fötterna.

Samtidigt skapar du nya möjligheter i din garderob med ett par nya sneakers. Med nya skor kan du fixa en cool streetwear-stil som platsar lika bra på nattklubben som på kontoret. Eftersom sneakers allt oftare dyker upp även vid de finare tillfällena, kan du med fördel blanda och mixa en mer nerklädd outfit med ett par dressade snygga sneakers.

Det bästa med att shoppa online är att du kan handla när det passar dig. Vi på Miinto har alltid öppet och du når oss från alla dina enheter. Det skapar stor frihet och gör att du kan shoppa i princip varsomhelst, närsomhelst. När du har valt dina nya favoriter, kan du enkelt klicka hem dem direkt här på sidan. Vi lovar att skicka din beställning fortare än kvickt.

Ta bort alla filter

New Balance

Sida 1 Av 23

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.