Världens bästa modebutiker på ett ställe
Världens bästa modebutiker på ett ställe
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

New Balance

Vad som startade som ett varumärke år 1906 i Boston, Massachusetts, där huvudkontoret ligger än idag, och som då förknippades starkt med löpning, friidrott och maratonlopp har idag blivit ett utav världens mest välkända allround varumärken inte bara för tränings- utan också för vardagsskor. Varumärket levererar varje år en rad olika sneakersmodeller och ser till att deras mest klassiska modeller alltid kommer igen i nya tappningar och spännande färgkombinationer.

Hos New Balance ska du oavsett ålder och oavsett om du är man, kvinna eller hitta en sko som passar just dig och din stil perfekt. De tycks år efter år skapa en stil som är lätt för många att ta till sig och har lyckats att hitta den fina balansen mellan innovation och att bibehålla sin historia.

Vill hjälpa dig att nå ditt mål

New Balance har ett huvudmotto: Deras mål är att hjälpa dig att nå ditt.

På New Balance vill man alltid finnas till hands för at hjälpa idrottare i deras strävan efter excellens, oavsett om det innebär att hjälpa professionella idrottare att sätta rekord och vinna medaljer eller hjälpa vardagsmotionärer att sätta nya personliga rekord, springa sina första 5 km eller bara hjälpa sina kunder att skapa sig en mer aktiv livsstil.

Deras produkter är en perfekt blandning av funktion och mode, vilket ger dig den prestandan och teknik du behöver i stilen du vill ha. New Balance medarbetare runt om i världen ser till att varumärkets grundvärderingar efterföljs och kommer till liv i nya spännande produkter och modeller genom dess hög kompetensnivå och kreativitet. Hos New Balance är man överens om vilken huvudfaktor vad som ligger bakom dess långa framgång; människorna. Människorna som ligger bakom produktion och produktutveckling tillika människorna som väljer att bära New Balance skor, generation efter generation.

?

New Balance - ett innovativt och vinnande team

Varumärket tillverkar 30% av sina skor i England men är en utav få aktörer på marknaden som fortfarande har kvar sin huvudproduktion i landet de startade – nämligen USA med fabriker uteslutande i Maine och Massachusetts.

New Balance medarbetare kommer ifrån alla delar av världen med unika bakgrunder och erfarenheter. Det skapar en kraftfull kombination vilket gör New Balance till ett innovativt och vinnande team. Vi är övertygade om att de tillsammans kommer att fortsätta att ingjuta kreativitet i allt de gör och vi är så glada att få vara en del utav deras kapitel!

Det finns en sko för alla tillfällen

?

Vi på Miinto är så glada att kunna erbjuda ett skovarumärke med över 100 års excellens inom sneakersegmentet och är säker på att du kommer att hitta din egen favorit i deras sortiment!

Oavsett om du letar efter en träningssko eller den perfekta sneakerskon så finns den bara en scrollning bort. Ett par skor ifrån New Balance är en investering för din garderob då det är en sko som du kommer att kunna bära med dig genom livet och bära till en rad olika tillfällen och outfits. Sortera enkelt på storlek, färg och material nedan för att hitta din favorit idag!

filter

1041 resultat

Sida 1 av 11

Nästa

Sida 1 av 11