SUMMER SALE - SPARA UPP TILL 60% | Fri frakt vid köp över 499,-

SUMMER SALE - SPARA UPP TILL 60%

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

New Era (11)

Varumärket New Era grundades år 1920 och har sedan dess varit ledande inom huvudbonader. Sedan sitt grundande år 1920 har New Era expanderat enormt och idag tillverkas och säljs över 35 miljoner kepsar och huvudbonader per år. Varumärket har sitt huvudkontor i New York och har utöver det fabriker i bl.a. Alabama, Canada, Europa, Hong Kong och Japan.

New Eras produkter har större omfattning än tid, kultur, mode och sport och gör således att du med dessa produkter kan klä dig efter din egen stil. New Era arbetar med att designa och sälja produkter som är inspirerande, väl designade och anpassade efter att kunna passa din stil och i din vardag. Produkterna är tidlösa, klassiska och stilrena. New Era är väl känt för sina kepsar. Kepsarna är av hög kvalitet och finns i passformer som ska passa alla. För att varumärkets kunder ska kunna finna den keps som passar bäst har New Era på sin hemsida en stor guide som leder dig som kund genom storlekar, modeller, passformer och mycket annat.

New Eras produkter bärs av många lag inom diverse sporter, bl.a. av en del stora lag i NBA, NFL och NHL. Förutom idrottare bärs varumärkets produkter även av en del artister. Bland varumärkets samtliga kollektioner finner du produkter som bl.a. accessoarer, kläder och huvudbonader. Varumärket designar och säljer produkter både för män, kvinnor och barn.

New Era är väldigt mån om sina kunder och strävar hela tiden efter att ge dem det allra bästa. Varumärket strävar ständigt efter att locka till sig nya och behålla redan befintliga kunder samt att hela tiden ta fram nya produkter.

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

11 produkter funna

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 30 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto visar vi upp mode från över 200 klädbutiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+75.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken