Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

NEW ERA

Varumärket New Era grundades år 1920 och har sedan dess varit ledande inom huvudbonader. Sedan sitt grundande år 1920 har New Era expanderat enormt och idag tillverkas och säljs över 35 miljoner kepsar och huvudbonader per år. Varumärket har sitt huvudkontor i New York och har utöver det fabriker i bl.a. Alabama, Canada, Europa, Hong Kong och Japan.

New Eras produkter har större omfattning än tid, kultur, mode och sport och gör således att du med dessa produkter kan klä dig efter din egen stil. New Era arbetar med att designa och sälja produkter som är inspirerande, väl designade och anpassade efter att kunna passa din stil och i din vardag. Produkterna är tidlösa, klassiska och stilrena. New Era är väl känt för sina kepsar. Kepsarna är av hög kvalitet och finns i passformer som ska passa alla. För att varumärkets kunder ska kunna finna den keps som passar bäst har New Era på sin hemsida en stor guide som leder dig som kund genom storlekar, modeller, passformer och mycket annat.

New Eras produkter bärs av många lag inom diverse sporter, bl.a. av en del stora lag i NBA, NFL och NHL. Förutom idrottare bärs varumärkets produkter även av en del artister. Bland varumärkets samtliga kollektioner finner du produkter som bl.a. accessoarer, kläder och huvudbonader. Varumärket designar och säljer produkter både för män, kvinnor och barn.

New Era är väldigt mån om sina kunder och strävar hela tiden efter att ge dem det allra bästa. Varumärket strävar ständigt efter att locka till sig nya och behålla redan befintliga kunder samt att hela tiden ta fram nya produkter.

Ta bort alla filter

New Era

Sida 1 Av 15

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.