Fantastiskt urval från över 3.000 märken | Fri frakt vid köp över 499,- och fria returer
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

NN07

NN07 är ett danskt klädmärke med stark personlighet och karaktär. De skapar kläder för både män och kvinnor med en tidlös, stilsäker och karismatisk känsla. NN07 menar att dina favoritplagg är en del av din historia och att de formas och präglas efter dig ju mer du bär dem. Passform och detaljer är A och O för NN07 och de väljer hellre en tidlös, klassisk linje än en trendig, då plaggen ska kunna bäras över lång tid utan att du någonsin tröttnar på dem. Därför ska de också hålla en hög kvalitet för att kunna följa med dig genom livets äventyr utan att varken sömnad, material, passform eller detaljer sviker dig.


NN07 grundades år 2007 och höll då endast på med kläder för män, men har nu även utvidgat sina kollektioner med kläder frö kvinnor. Genomgående för kollektionerna är den höga kvaliteten, de perfekta passformerna och de genomtänkta detaljerna. NN07 beskriver sig själva som ett öppensinnigt varumärke utan gränser. De älskar utmaningar och starka personligheter de högaktar dem som vågar göra skillnad i livet. De har valt att gå sin egen väg och kommer därför aldrig att bli tråkiga eller slätstrukna, vilket speglas i deras karaktäristiska design.


NN07s klassiska, tidlösa stil kombinerat med deras högklassiga kvalitet gör att deras plagg håller hög och långsiktig standard. Märket ställer sig emot ett konsumtionssamhälle där slit-och-släng kommer före omtanke om omvärlden och förespråkar därför kläder som håller över tid och trender. De tycker inte att man ska behöva slänga bort kläder och har därför skapat plagg som ska följa dig och behaga dig, trots skiftande trender och mode. Trender kommer och går medan stilen är tidlös, vilket tydligt återspeglar sig i märkets design - kläderna du köper idag ska även vara morgondagens klassiker.

filter

159 resultat

Sida 1 av 2

Nästa

Sida 1 av 2