Fantastiskt urval från över 3.000 märken | Fri frakt vid köp över 499,- och fria returer
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Noella

Noella är det danska märket för den skandinaviska tjejen som alltid vill vara trendig. Här hittar du feminina och moderna produkter som följer de allra senaste trenderna för att du ska kunna ligga i framkant när det kommer till mode. Deras minimalistiska kollektioner är perfekta investeringar för framtiden då plaggen och väskorna kommer att förefalla toppmoderna i många år framöver. Kläderna och väskorna från Noella beskrivs bäst som basplagg med en kul twist, och härliga material som till exempel mohair gör att de är sköna att ha på sig. Märket har även siktat in sig på att skapa produkter som både har hög kvalitet och är behagliga att bära. Detta gör att du får plagg som är sköna att röra sig i och som tar dig från morgon till kväll. Dessa märkesväskor är även praktiska och har din användning i åtanke. Samtidigt är Noellas kollektioner det allra senaste och trendigaste du kan bära. Märket hänger med i svängarna och ligger snabbt i framkanten på nya modetrender. Se vårt utbud av Noella väskor.

Skandinavisk minimalism

Noellas filosofi är att less is more. Köp Noella och du får automatiskt en skandinavisk, minimalistisk stil som får dig att både verka trendkänslig och sofistikerad på samma gång. Plaggen är skapade med feminina snitt och design. Bland annat hittar du pastellfärgade plagg och blom-mönstrade klänningar, och med minimalistiska och enkla snitt får du en elegant och avslappnad stil. Det enda som inte är minimalistiskt är antalet fickor på väskorna. Det finns gott om olika fack att lägga småsaker i så man kan hålla ordning i väskan. Många av väskorna har två olika väskremmar så du kan få precis rätt längd. Noella ger ut två stora kollektioner per år, en för sommarhalvåret och en för vintersäsongen. Till detta tillkommer även fyra mindre express kollektioner under året, vilket gör att det alltid finns produkter uppdaterade för de allra senaste trenderna. Här är det både vackert mode, trend, kvalitet och funktion som styr designen. Matcha enkla vårjackor med mönstrade plagg eller satsa på enfärgade och feminina klänningar. Varför inte mixa olika mönster för en unik och lekfull stil? Här hittar du allt från stickade tröjor till snygga blusar och kjolar. Märket har en stor kollektion av väskor, något som är en grund för de olika kollektionerna. Där kan du alltid hitta de allra senaste modellerna och accessoarerna.

Anspråkslös kvalitet

Noella vill skapa trendigt mode för alla kvinnor. Ett av Noellas största fokus är att skapa mode som alla har råd med. De vet att inte alla kan lägga tusentals kronor på en enda handväska, och därför har de sett till att skapa kollektioner som håller väldigt hög kvalitet, men som samtidigt har rimliga priser. Detta gör att alla plagg du kan hitta från Noella online är perfekta att använda till vardags, till exempel till skolan eller jobbet. Samtidigt är kollektionerna inspireras av de senaste trenderna från både catwalk och street vilket gör att du själv kan vara med att sprida de senaste modetrenderna. Noella vet att deras kunder är trendkänsliga och modeintresserade och har därför gett dig kollektioner som låter din outfit ligga på topp! På Miinto kan du även hitta väskor från andra populära märken, se till att hitta din favorit.

filter

19 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1