Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Få 15% EXTRA rabatt på rean med koden: EXTRA15
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Nudie Jeans

Det trendiga varumärket Nudie Jeans startades under år 2000 i Göteborg, Sverige.
Redan då var det trend och kvalitet som låg högst upp på listan av vad de skulle satsa på, vilket verkligen har synts genom åren då varumärket levererat med snygga modekläder.
Nudie Jeans följer den skandinaviska designen med en inriktning på street style och samtidigt vardags fräscht.
Detta gör att plaggen är lätta att använda till många tillfällen, och på så sett får du extra mycket för pengarna. Är du ute efter snygga vardagskläder, sköna fest skjortor i en avslappnad stil eller jeans till alla tillfällen så är Nudie Jeans det rätta varumärket.
Jeansen finns i många olika färger och modeller så det är bara att leta sig fram för att hitta det som passar sin egen stil, och kroppsform bäst.
Nudie är att ett av några varumärken som bland annat har gjort sig kända för skinny jeans trenden som fortfarande är otroligt het på marknaden.
Skinny jeans trenden är stuprörsjeans som utvecklades för både män och kvinnor och kom i många färger och slitningar.
Utöver denna modell erbjuder Nudie Jeans såklart även de klassiska jeans modellerna.
Under åren av framgång har varumärket fortsatt att utveckla sitt utbud med snygga tröjor, skjortor, mössor och accessoarer som alltid följer de senaste trenderna.
Alla Nudie Jeans varor är tillverkade av bästa material och med fina metoder som kommer få alla som bär varumärkets kläder att känna att de bär något av kvalitet.
Nudie Jeans hjälper varje person att framhäva sin personlighet och att skapa sin egen unika stil av härliga, häftiga kläder!

filter

199 resultat

Sida 1 av 2

Nästa

Sida 1 av 2