Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Nümph (68)

Varumärket Nümph designar och tillverkar kläder med själ och personlighet. Med tro på sin egen kreativitet och professionell kunskap vågar varumärket leva ut sin dröm. Varumärket experimenterar med passformer, detaljer och mönster vilka alla tre är en summa av tidigare erfarenheter.

Personerna bakom varumärket hade en dröm vilken var att skapa och bygga ett varumärke från grunden. Detta har de lyckats med och idag designar de sina ideal – och drömkläder utan några gränser. Med sin kreativitet och erfarenhet designar och tillverkar varumärket både feminina och mer tuffa klädesplagg, sårbara och mer starka, strama och mer vridna klädesplagg. Vad personerna bakom varumärket anser vara flott och användbart vill komma att bli likaså för andra när de lägger ner sitt hjärta och sin själ arbetet. De tillverkar klädesplagg med en design som reflekterar en tuff, vacker och självständig tjej som drar till sig uppmärksamhet genom att våga ha sin egen stil.

Nümph drivs av viljan och önskan att skapa de ofrånkomliga favoriterna som håller genom alla år. Detta är varumärkets passion. Om du tar en titt bland varumärkets samtliga kollektioner finner du klädesplagg som bl.a. toppar, tröjor, byxor, kjolar, klänningar, shorts, ytterkläder och mycket mer. Kollektionerna är alla anpassade efter rådande säsong och tillverkade i härliga färgskalor som passar de allra flesta. Förutom härliga färgskalor är samtliga klädesplagg toppade med passande mönster och detaljer som ger det där lilla extra. Varumärkets stil och design gör det även enkelt för dig som kund att mixa matcha plaggen tillsammans med andra plagg och accessoarer som du redan har hemma i din garderob. 

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

68 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 14 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto visar vi upp mode från över 200 klädbutiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+75.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken