Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Oakley (36)

Varumärket Oakley grundades av Jim Jannard år 1975. Han valde att grunda varumärket då han under en tid hade ifrågasatt branschen och dess utbud samt standard. Han hade redan några år tidigare en idé till vad som skulle bli Oakley men han kunde inte hitta någon som trodde på dessa idéer eller som ens ville lyssna på honom. Så år 1975 valde han att grunda varumärket på eget hand.

Jim Jannard började designa och tillverka produkter hemma i sitt eget garage. Hans attityd och vision var att allt som finns i världen kan och kommer att göras bättre. Till en början var det tufft för Jim Jannard att få varumärket att börja rulla. Dock fick han snabbt uppskattning för sina produkter som till en början var anpassade för MX racing. Dessa produkter kom att användas av professionella inom sporten, bl.a. Mark Barnett, Jeff Ward, Marty Smith och Johnny O´Mara.

Efter detta började Jim Jannard designa och tillverka solglasögon för olika sporter. Många inom samma bransch hade en negativ inställning till detta och hade svårt att tro att det var något som skulle fungera och gå hem hos kunderna. Med sin innovativa sida tog Jim Jannerd fram dessa solglasögon vars kollektion fick namnet Eyeshades. Dessa kom snabbt att uppskattas och kunderna använda dem både som utrustning och som accessoarer.

Resan fortsatte sedan på samma sätt Jim Jannard och hans varumärke Oakley. Produkt efter produkt fortsatte att designas och samtliga kom att uppskattas på den internationella marknaden. Idag är varumärkets produkter ett praktexempel på vad som fyller behoven hos de som inte kan kompromissa på varken design eller funktionalitet. 

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

36 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Om du inte är nöjd kan du returnera utan kostnad

Fristående modebutiker

På Miinto samlar vi mode från mer än 900+ modebutiker i Europa

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+120.000 styles

Från mer än 2.500 varumärken