Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

OAKLEY

Varumärket Oakley grundades av Jim Jannard år 1975. Han valde att grunda varumärket då han under en tid hade ifrågasatt branschen och dess utbud samt standard. Han hade redan några år tidigare en idé till vad som skulle bli Oakley men han kunde inte hitta någon som trodde på dessa idéer eller som ens ville lyssna på honom. Så år 1975 valde han att grunda varumärket på eget hand.

Jim Jannard började designa och tillverka produkter hemma i sitt eget garage. Hans attityd och vision var att allt som finns i världen kan och kommer att göras bättre. Till en början var det tufft för Jim Jannard att få varumärket att börja rulla. Dock fick han snabbt uppskattning för sina produkter som till en början var anpassade för MX racing. Dessa produkter kom att användas av professionella inom sporten, bl.a. Mark Barnett, Jeff Ward, Marty Smith och Johnny O´Mara.

Efter detta började Jim Jannard designa och tillverka solglasögon för olika sporter. Många inom samma bransch hade en negativ inställning till detta och hade svårt att tro att det var något som skulle fungera och gå hem hos kunderna. Med sin innovativa sida tog Jim Jannerd fram dessa solglasögon vars kollektion fick namnet Eyeshades. Dessa kom snabbt att uppskattas och kunderna använda dem både som utrustning och som accessoarer.

Resan fortsatte sedan på samma sätt Jim Jannard och hans varumärke Oakley. Produkt efter produkt fortsatte att designas och samtliga kom att uppskattas på den internationella marknaden. Idag är varumärkets produkter ett praktexempel på vad som fyller behoven hos de som inte kan kompromissa på varken design eller funktionalitet.

Ta bort alla filter

Oakley

Sida 1 Av 19

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.