Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

ON RUNNING

On Running säger kanske en hel del om vad detta modehus skapar för produkter. Självfallet talar vi om skor. Här får du sneakers i alla olika typer av modeller du kan föreställa dig. On Running skapar sneakers och träningsskor i en hel uppsjö av olika variationer som låter dig som konsument skapa en helhets outfit precis så som du vill ha den när du ska ut och träna.

On Running skapades av tre vänner i de schweiziska Alperna med det stora målet att revolutionera löpträning. De tre vännerna har allihopa bakgrund inom löpning och sport men saknade skor som verkligen levde upp till de önskemål och krav som de tre vännerna hade. Det gav dem en idé om att skapa ett eget skomärke nämligen On Running. Och till en början skapade de ett otal olika prototyper och efter många om och men kom det fram till en prototyp och en produkt som de alla tre kunde stå bakom.

I samband med detta föddes märket On Running 2010. Idag över 10 år senare har On Running tagits emot av atleter runt om i världen med storm. Du får helt enkelt kvalitet, ergonomi, bekvämlighet ända ner i tårna med On Running. Vi på Miinto handplockar de märken som vi samarbetar med och vi är stolta över att kunna representera ett stort utbud från On Running.


Få det bästa förutsättningarna för träningen


För oss på Miinto är det alltid viktigt att vi kan stå bakom de märken som vi samarbetar med här på vår plattform och det har varit vårt ledord ända sedan vi började 2009 i Danmark. De två vännerna Konrad och Mike startade plattformen Miinto eftersom det saknade ett alternativ till att shoppa i de fysiska butikerna då de båda befann sig på landsbygden i Danmark. Till en början fanns Miinto bara i Danmark med spred sig efter en tid till både Norge och Nederländerna.

Där togs konceptet emot väl av marknaden och strax fortsatte expansionen till andra länder. Idag, över 10 år senare, finns vi på Miinto i 14 olika länder. Vår ambition är att fortsätta växa och erbjuda konsumenter på fler marknader ett alternativ till den traditionella shoppingen i fysiska butiker. Vi på Miinto tycker det är viktigt att kunna erbjuda en hel uppsjö av olika märken såsom On Running, som fokuserar på kvalitet och bekvämlighet till mer eleganta och luxuösa märken, som fokuserar på design och utstrålning.

Samtidigt glömmer vi inte de lokala, unika märkena från okända designers. Det gör att vår plattform är ett utmärkt val för alla typer av kunder. Vi vill helt enkelt erbjuda ett utbud som representerar alla människor i samhället. På det sättet kan vi vara säkra på att alla våra kunder kan hitta någonting som passar just deras personlighet, unika stil och identitet.

När du scrollar ner här på sidan blir du presenterad för vårt stora utbud av skor från On Running. Du kan enkelt använda dig av vår sökfunktion på sidan och med den kan du sortera bort produkter som du inte är intresserad av. Det gör helt enkelt att shoppingen inte bara blir mer effektiv, utan även roligare och smidigare. Använd sökfunktionen för att välja en specifik färg om du önskar eller en specifik storlek.

Du kan dessutom välja ett övre och ett undre pris för att endast bli presenterad för produkter som ligger på din prisnivå. På det viset behöver du aldrig vara orolig när du shoppar loss här på Miinto att du kommer överstiga din budget, eftersom du kan välja en prisnivå som passar din budget och dig.


Shoppa loss redan idag


Du når oss på Miinto från alla dina enheter och kan enkelt shoppa loss både från mobilen, datorn eller surfplattan oavsett om du ligger hemma på soffan, i hängmattan, i sommarhuset eller sitter på bussen på väg till jobbet. Det gör att du som kund kan shoppa när det passar dig. Vi på Miinto är helt enkelt en stor plattform som erbjuder en hel uppsjö av olika klädmärken, skomärken såsom On Running och en hel uppsjö av andra märken som erbjuder accessoarer.

Vår plattform är indelad i olika sidor där du kan välja antingen ett specifikt klädesplagg eller ett specifikt märke. Det gör att shoppingupplevelsen blir enkel och inte minst rolig. Om du inte är säker på vad du är ute efter kan du låta bli att använda någon sökfunktion och inte sortera någon av sidorna, då blir du istället presenterad av en stor mix av olika produkter och det är ungefär som att gå i en fysisk butik.


Tänk på miljön


Samtidigt tycker vi på Miinto och att det är viktigt att vi drar vårt strå till stacken när det kommer till klimatförändringarna. Vi är mycket målmedvetna om att klädindustrin har en påverkan på klimatet. Det är den så kallade överproduktionen som är ett problem inom klädindustrin. Klädproducenterna producerar alltid extra kollektioner och upplagor av samma plagg för att kunna skicka till de olika lagren i det fysiska butikerna så att du och jag kan gå och handla när vi shoppar på stan. Men det skapar en överproduktion av kläder och plagg samt skor och accessoarer som aldrig kommer till användning.

Det vill vi på Miinto motverka genom att erbjuda ett alternativ. När du shoppar här på Miinto shoppar du nämligen direkt från butiker och därmed bidrar du till att minska överproduktionen inom klädindustrin. Eftersom vi på Miinto inte har några fysiska butiker behöver inte klädproducenter producera extra upplagor av samma plagg till oss eftersom vi inte har några lager att placera i kläderna på.

Om du är ute efter en bra present till någon, som tycker om att sporta, kan du satsa på ett par skor från On Running. Då kan du vara säker på att mottagaren blir glad för din gåva. Med skor från On Running får du kvalitet som gör att du kan träna på ett bekvämt och säkert sätt. När det handlar om träning och framför allt om löpning är skorna A och O.

Det är skorna som skonar din rygg från skador när du är ute och springer. Samtidigt är det viktigt att du får ett fast grepp på väglaget när du är ute och kör din löpträning och med skor från On Running kan du vara säker på att du alltid kan springa på ett bekvämt och säkert sätt.

Ta bort alla filter

On Running

Sida 1 Av 5

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.