Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

ONLY CARMAKOMA

ONLY Carmakoma är ett danskt modemärke som är specialiserat på plus-size-mode. Märket ger kvinnor möjlighet att uttrycka sin individualitet genom deras distinkta stil av chic och trendig mode. Med fokus på tuschiga klänningar, skräddade kavajer och trendiga toppar, införlivar ONLY Carmakoma modern stil och komfort med en dos av skandinavisk minimalism.

Fattar vi historien om ONLY Carmakoma


Igår handlade det om funktionalitet, men idag handlar det om personlighet. ONLY Carmakoma föddes ur idén att alla kvinnor förtjänar tillgång till mode som tilltalar dem och gör att de känner sig trendiga och stilsäkra. Märket har sedan dess varit i framkant i att erbjuda kläder som inspirerar och skapar självförtroende bland sina kunder.

Upptäck ONLY Carmakoma


ONLY Carmakoma erbjuder ett brett utbildg av kläder som är välpassade för en rad olika tillfällen. Vare sig det är en avslappnad dag ute i parken, en dag på jobbet, eller en speciell utekväll, levererar markäet stil och komfort. Kollektionerna från ONLY Carmakoma präglas ofta av djärva färger, intressanta strukturer och stilrena former.

Egenskaper hos ONLY Carmakoma


ONLY Carmakoma erbjuder kläder som är både moderna och tidlösa, samt praktiska och eleganta. Det är märkets filosofi att kläder ska vara så pass mångsidiga att de kan användas flera gånger på olika sätt, genom att kombineras med olika accessoarer och skor. Märkets kläder är dessutom mycket bekväma.

Möt märkets skapare: ONLY Carmakoma


ONLY Carmakoma skiljer sig från andra modemärken genom dess starka inriktning på plus size mode och dess engagemang för att representera alla kroppstyper. Märket arbetar beständigt för att försäkra att storlekar inte begränsar exklusivitet och att mode ska vara tillgängligt för alla.

ONLY Carmakoma på Miinto


Besök Miinto idag för att botanisera i ONLY Carmakomas sofistikerade kollektioner. Miinto erbjuder en mängd olika modeller från ONLY Carmakoma; alltifrån skräddade klänningar och toppar, till mjuka och kvalitativa basplagg. Handle enkelt genom Miintos plattform och få leverans direkt till dörren. Att bära ONLY Carmakoma gör mer än bara att klä på en, det uttrycker ett ställningtagande för inklusivitet inom modeindustrin. Oavsett om man vill uttrycka sin kärlek till mode, sin individualism, eller sitt förtroende för skandinavisk minimalism, erbjuder ONLY Carmakoma kläderna för att uppnå detta. Inköp från detta märke är ett steg mot en mer inkluderande modevärld där alla har rätt att känna sig trendiga, eleganta och bekväma.

Ta bort alla filter

ONLY Carmakoma

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.