Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

P448

P448 är ett dynamiskt och innovativt italienskt varumärke som blivit synonymt med högkvalitativa sneakers i snygga och trendiga designer. Från sina minimalistiska till sina överdådiga stilar, utmärker sig P448 i modeindustrin med sina unika och kreativa sneakers. De har lyckats kombinera komfort och estetisk stilfullhet i sina sko-kollektioner, vilket har bidragit till varumärkets popularitet över hela världen.

P448: Italiensk elegans med en modern twist


Historien om P448 är en berättelse om passion för mode och en strävan efter estetisk perfektion. Grundarna, Marco Simone och Andrea Curtis, har alltid varit fascinerade av skor och mode. Deras passion ledde till skapandet av P448, ett varumärke som ständigt strävar efter att förena klassisk italiensk elegans med samtida mode trender.

Utforska P448:s unika skokollektioner


När du upptäcker P448 kommer du att märka att varje sko är ett konstverk i sig. Från sofistikerade lädersneakers till unika sneakermodeller med djärva färger och mönster, varje P448-sko är skapad med en omsorg om detaljer och en känsla för stil.

Populära produkter från P448


Några av de mest populära produkterna från P448 är deras John-sneakers, Luke High-Top sneakers och deras Queens-sneakers. Dessa modeller har blivit älskade av fashionistas över hela världen tack vare sin unika design och komfort.

Kännetecken för P448:s design


P448:s sneakers utmärker sig genom deras innovativa, kreativa och trendiga design. Skorna tillverkas med högkvalitativa material som läder, mocka och tyg vilket gör dem både hållbara och stiliga.

Varför välja P448?


En av de främsta anledningarna till att välja P448 är deras engagemang för kvalitet och design. Varje sko är tillverkad med precision och omsorg för att garantera en överlägsen produkt som kan hålla i många år.

Köp P448 varor på Miinto


Om du vill köpa P448 produkter har Miinto ett brett utbud av sneakers och skor från denna italienska designstjärna. Oavsett om du letar efter ett par klassiska lädersneakers eller något mer distinkt och iögonfallande, har Miinto något för alla stilpreferenser.

Vad särskiljer P448 från andra märken?


Vad som verkligen särskiljer P448 från andra varumärken är deras engagemang för att förnya och tänja på gränserna för vad som är möjligt inom skodesign. De förblir alltid ett steg före de senaste modetrenderna och skapar skor som är både tidlösa och moderna. P448 representerar det bästa av italiensk design och hantverk. Med sin passion för stil och kvalitet, har P448 blivit en favorit bland modeälskare runt om i världen. Så, oavsett om du är en inbiten sneakerhead eller någon som bara uppskattar stil och kvalitet, är P448 ett märke att hålla koll på.

Ta bort alla filter

P448

Sida 1 Av 2

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.