Fantastiskt urval från över 3.000 märken | Fri frakt vid köp över 499,- och fria returer
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Palm Angels

Palm angels är en riktig modern uppstickare som både är uppseendeväckande och cool samtidigt. Detta klädmärke har blivit otroligt populärt på några få år bara och något som bara började som ett engångsprojekt har nu tagit all världens unga människor med storm inte minst inom modevärlden, men det är kanske alla andras fascination av märket som har gjort att det har blivit så stort. Något som skaparen bakom märket inte hade tänkt sig från början.

Ta dig tid och dyk ner i vårt sortiment

Du hittar här alla våra kläder från Palm angels och oavsett om du letar efter Palm Angels byxor, t-shirt eller något helt annat kan du hitta det enkelt med sökfunktionen på sidan eller genom att ställa in och välja de färger eller plagg du vill titta på. Vi har ett bra utbud med kläder och accessoarer så du kan välja mellan en hel del. Kanske är det dags att bryta av med något nytt och spännande. Idag är allt fler personer intresserade av mode, eftersom kläderna till allt större del representerar den person vi är.

Det är därför viktigt för många att kunna gå i kläder som är med och lyfter fram din personlighet. Visa vem du är och låt din personlighet komma fram. Din inre skönhet kan du visa just med din klädstil och inte minst vad du tycker är viktigt. Att kläderna sedan både är snygga och bekväma är bara plus i kanten tycker vi och om du tar chansen får du också uppleva Palm angels kläder utifrån och in.

Historien bakom Palm angels är ganska rolig. Det är nämligen så att skaparen Francesco Ragazzi skulle göra en fotobok som kan typiskt skulle kalla en kafébok. Det är just de böcker som man brukar hitta på diverse kaféer runt om. Boken innehöll svartvita bilder i olika vinklar och med olika motiv. Men gemensamt för alla bilder var att de var på skateboardåkare. Och var ska man plåta skateboardåkare om det inte är i Los Angeles i USA.

Det är på den vägen modet började. Ragazzi hade nog inte haft några tankar på att skapa en modekollektion utav sina bilder till kaféboken, men så blev det alltså. En helt komplett färdig kollektion visades fram 2015 och den har givetvis kommit till med inspiration i skateboardåkarnas värld och dess typiska stil och mode.

Komfort är givetvis ledordet när kollektionerna har skissats fram av Francesco och det är kanske en av orsakerna till Palm angels otroliga succé över hela världen för det är just vad märket hade haft - en otrolig succé. Designern själv beskriver märket som en unik kombination av italiensk sarkasm och en unik avslappnad inställning som man hittar på andra ställen i världen utöver i Los Angeles i USA.

Stress går bort och en härlig stämning är det som gäller

Och kanske har han rätt - varför låta sig stressas? Här hos oss blir du inte stressad av att shoppa, som du kan bli i fysiska klädbutiker. När många människor trängs på en liten yta kan det ofta bli både högljutt och inte minst stressigt. Allt slipper du här på sidan, shoppa lugnt i din egen takt. Hos oss på Miinto hittar du även märkeskläder från andra populära märken, se till att hitta din favorit.

filter

974 resultat

Sida 1 av 10

Nästa

Sida 1 av 10