Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

P.A.R.O.S.H.

P.A.R.O.S.H. är inte bara ett varumärke, det är ett sätt att tänka och ett sätt att vara. Baserat på konceptet av vintage fix, tar P.A.R.O.S.H. gamla kläder och ger dem nytt liv genom att blanda traditionella metoder med modern kreativitet. Det är ett uttryck för en eklektisk själ som värderar tidlöshet, originalitet, och kvalitet över allt annat.

En titt på P.A.R.O.S.H.s historia


P.A.R.O.S.H. (som står för PAolo ROssello SHanghai), grundades av Paolo Rossello. En passionerad vintagejägare, Rossello började med att plocka isär gamla kläder och återmontera dem på kreativa sätt. Han skapade ett varumärke som är känt för sin innovativa och unika design.

Upptäck varumärket P.A.R.O.S.H.


P.A.R.O.S.H. symboliserar en blandning av elegans och avslappnad stil. Varumärkets signatur är att kombinera klassiska plagg med moderna detaljer, skapa unika och oförglömliga looks. P.A.R.O.S.H. erbjuder kläder för både män och kvinnor som uppskattar originalitet och klassisk skönhet.

Populära objekt från P.A.R.O.S.H.


P.A.R.O.S.H. erbjuder en mängd olika typer av kläder, från klänningar och kjolar till jackor och tröjor. Bland de mest populära objekten finns deras ikoniska cocktailklänningar, stickade kappor och handgjorda stickade tröjor. Deras skor och accessoarer, som väskor och halsdukar, är även de mycket eftertraktade.

Kännetecken för P.A.R.O.S.H.


P.A.R.O.S.H. kännetecknas av sin unika design, höga kvalitet och exceptionella hantverk. Varje plagg är designat med stor noggrannhet och omsorg för detaljer. De kombinerar ofta vintage-inspirerade mönster med moderna snitt, vilket ger en unik touch till varje plagg.

Varför du ska välja P.A.R.O.S.H.


P.A.R.O.S.H. är mer än bara ett klädmärke - det är ett livsstilsval för dem som värdesätter individualitet, kreativitet och kvalitet. Med deras unika kombination av vintage och modern design, erbjuder de kläder och accessoarer som kommer att ge din garderob en unik och personlig touch.

Purchasing items by P.A.R.O.S.H. on Miinto


Du kan köpa P.A.R.O.S.H. produkter på Miinto. Med ett brett urval av kläder, skor och accessoarer, du kan hitta något för varje tillfälle. Oavsett om du letar efter en elegant klänning för en speciell händelse eller en bekväm tröja för en avslappnad dag, hittar du det hos P.A.R.O.S.H. på Miinto.

Vad gör P.A.R.O.S.H. unikt?


P.A.R.O.S.H. skiljer sig från andra varumärken genom sin unika designfilosofi. Genom att blanda vintage element med moderna trender, skapar de kläder som är tidlösa och ändå moderna. De värdesätter originalitet och kvalitet, vilket återspeglas i varje plagg de skapar. P.A.R.O.S.H. är mer än bara ett varumärke, det är en livsstil. Det är för de som uppskattar skönhet, originalitet, och kvalitet. De som inte bara bär kläder, men uttrycker sig själva genom dem. P.A.R.O.S.H. är för de som tror att mode är mer än bara kläder - det är ett uttryck för själv.

Ta bort alla filter

P.A.R.O.S.H.

Sida 1 Av 12

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.