Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

PATAGONIA

Välkommen till bergsklättrares paradis – en hel sida full med kläder från märket Patagonia. Grundaren av klädmärket heter Yvon Chouinard och han skapade märket på grund av personliga upplevelser. Han var nämligen själv en mycket engagerad bergsklättrare som tillsammans med sina vänner besteg berg i många olika länder. Några år efter att han hade börjat engagera sig mer i sitt intresse med bergsklättring upptäckte han att det var svårt att få tag i bra kläder. Något som han ofta påpekade till sina vänner.


En ny start från USA


Efter att ha grubblat över det en tid bestämde han sig för att starta ett eget klädmärke till ära för bergsklättrare över hela världen. Han ville helt enkelt se bergsklättrare med kläder som var hållbara, men samtidigt så pass flexibla att de kunde användas vid bergsklättring. Idén blev till verklighet 1973 och sedan dess har mycket hänt. Till en början var märket endast känt inom bergsklättringskretsar, men i dag är det mycket populärt även bland folk som aldrig har bergsklättrat.

Stilren design, hållbarhet och inte minst hög kvalité är troligen några av de faktorer som har gjort klädmärket så populärt. Just namnet Patagonia kommer från regionen i södra Sydamerika i Argentina och Chile med samma namn. Ett område nästan lika stort som Indien, som är så gott som obebott, erbjuder en fantastisk och unik naturupplevelse. Där du kan möta allt från glaciärer och dalar till höga berg och stora sjöar. Området är ideellt för bergsklättrare och andra naturfantaster och på grund av detta passade namnet perfekt för kläderna till bergsklättrare tyckte Yvon.


Shoppa nya favoriter från Patagonia här hos oss


Här på Miinto hittar du ett stort urval av kläder från Patagonia och det är dessutom enkelt och roligt att shoppa här. Vet du precis vad du vill ha kan du enkelt välja en specifik färg i menyn nedan. Detsamma gäller om du söker efter en speciell storlek. Eventuellt för att du vill skapa en överdimensionerad look eller liknande. Men det bästa av allt är att du kan shoppa när och var du vill. Vi har nämligen alltid öppet och dessutom når du oss från alla dina enheter.

Klicka hem dina nya favoriter och vill du veta mer om ett specifikt klädesplagg kan du enkelt klicka på bilden. Du får då information om vilka storlekar som finns tillgängliga, vilket tillverkningsmaterial som har använts och pris. Klicka hem det du vill ha och resten sköter vi. Det enda du behöver göra är att vänta på att få dina varor – och vi lovar att skicka dem snabbare än kvickt. Kort sagt, det kan helt enkelt bli lättare att shoppa.


Modern design som är trendig och cool


Klädernas design tilltalar både professionella inom bergsklättring såväl som inom andra utomhussporter. Men de är även populära bland helt vanligt folk, som inte sysslar med just bergsklättring, tack vare den trendiga kombinationer av design och färg som får ett unikt och coolt samspel i varje klädesplagg.

Det är kanske dag att få in lite nytt och fräscht i garderoben? Börja med att rensa ut kläder som du inte använder längre. Då ger du plats till nya plagg och varför inte satsa på kläder i en riktigt bra kvalité, som dessa? Det är nämligen bra för din plånbok, eftersom du slipper köpa nya kläder på grund av att de går sönder. Samtidigt är det ett bra val för klimatet och miljön, eftersom kläderna är hållbara kan du använda dem längre.

Ta bort alla filter

Patagonia

Sida 1 Av 4

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.