EXTRAORDINÄR REA - Spara upp till 60% | Handla extraordinära erbjudanden direkt från lokala butiker 

REA - Spara upp till 60%

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Paul & Shark (52)

Varumärket Paul & Shark grundades på 1970-talet som ett sportvarumärke inspirerat av segling. Det började därför med att man designade en tröja anpassad efter segling och livet på vattnet som stod ut för sin typ av design. Denna tröja blev snabbt populär och var början på den kompletta kollektion som sedan kom att designas och tas fram, en kollektion med stickade klädesplagg.

Under åren har varumärket expanderat och kollektionerna som hela tiden utvecklas innehåller idag även produkter och kläder för andra sporter, som bl.a. golf och skidåkning. Utöver kläder anpassade efter olika sporter innehåller kollektionerna även mer vardagliga klädesplagg.

Idag är Paul & Shark ett lyxigt varumärke med fulla kollektioner mycket uppskattade av dess kunder. Varumärket har kollektioner med kläder för män, kvinnor, kadetter samt kollektioner med accessoarer. Dessa finns hos återförsäljare världen över, i över 200 butiker. Varumärket sätter hela tiden upp nya mål för att ständigt komma framåt och kunna konkurrera mot de andra varumärkena på marknaden. 

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

52 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Om du inte är nöjd kan du returnera utan kostnad

Fristående modebutiker

På Miinto samlar vi mode från mer än 900+ modebutiker i Europa

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+120.000 styles

Från mer än 2.500 varumärken