Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Få 15% EXTRA rabatt på rean med koden: EXTRA15
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Paul & Shark

Varumärket Paul & Shark grundades på 1970-talet som ett sportvarumärke inspirerat av segling. Det började därför med att man designade en tröja anpassad efter segling och livet på vattnet som stod ut för sin typ av design. Denna tröja blev snabbt populär och var början på den kompletta kollektion som sedan kom att designas och tas fram, en kollektion med stickade klädesplagg.

Under åren har varumärket expanderat och kollektionerna som hela tiden utvecklas innehåller idag även produkter och kläder för andra sporter, som bl.a. golf och skidåkning. Utöver kläder anpassade efter olika sporter innehåller kollektionerna även mer vardagliga klädesplagg.

Idag är Paul & Shark ett lyxigt varumärke med fulla kollektioner mycket uppskattade av dess kunder. Varumärket har kollektioner med kläder för män, kvinnor, kadetter samt kollektioner med accessoarer. Dessa finns hos återförsäljare världen över, i över 200 butiker. Varumärket sätter hela tiden upp nya mål för att ständigt komma framåt och kunna konkurrera mot de andra varumärkena på marknaden. 

filter

1599 resultat

Sida 1 av 16

Nästa

Sida 1 av 16