Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

PAUL & SHARK

Varumärket Paul & Shark grundades på 1970-talet som ett sportvarumärke inspirerat av segling. Det började därför med att man designade en tröja anpassad efter segling och livet på vattnet som stod ut för sin typ av design. Denna tröja blev snabbt populär och var början på den kompletta kollektion som sedan kom att designas och tas fram, en kollektion med stickade klädesplagg.

Under åren har varumärket expanderat och kollektionerna som hela tiden utvecklas innehåller idag även produkter och kläder för andra sporter, som bl.a. golf och skidåkning. Utöver kläder anpassade efter olika sporter innehåller kollektionerna även mer vardagliga klädesplagg.

Idag är Paul & Shark ett lyxigt varumärke med fulla kollektioner mycket uppskattade av dess kunder. Varumärket har kollektioner med kläder för män, kvinnor, kadetter samt kollektioner med accessoarer. Dessa finns hos återförsäljare världen över, i över 200 butiker. Varumärket sätter hela tiden upp nya mål för att ständigt komma framåt och kunna konkurrera mot de andra varumärkena på marknaden.

Ta bort alla filter

Paul & Shark

Sida 1 Av 15

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.