Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Paul Smith (127)

Paul Smith är ett brittiskt märke som har kommit att bli ett mycket starkt namn på världens modekarta. Märket innefattar mode för både kvinnor och män och kollektionerna innehåller allt från kläder och skor till möbler, glasögon och parfymer.

Att Paul Smith hamnade inom modebranschen var helt slumpartat, trots att man har svårt att föreställa sig det idag. Paul hade ända sedan barnsben som ambition att bli proffscyklist, då cykling var hans stora passion i livet, men modemarknaden hade uppenbarligen andra planer åt honom. Som sjuttonåring var Paul med om en tragisk cykelolycka vilket gjorde att han hamnade på sjukhus under sex månaders tid. Under sjukhusvistelsen träffade han många nya vänner som med tiden inspirerade honom till att vilja jobba inom den färgstarka och spännande världen som fanns kring mode. Eftersom olyckan gjorde att hans drömmar om cykling hade bleknat var nu målet inriktat på modemarknaden och några år efter hans tillfrisknande var han butikschef för en liten butik i hans hemtrakter i Nottingham. År 1970 öppnade han sin egna lilla butik, med hjälp av sin uppmuntrande flickvän och ett mindre sparat kapital, och gick även kvällskurser för att lära sig att skrädda kläder. Paul visade sig vara duktig på sin sak och år 1976 kunde han presentera sin första, alldeles egna, herrkollektion som blev otroligt uppskattad och som lade grunden för det modeimperium han idag äger.

Idag omfattar Paul Smiths märke inte mindre än 12 olika linjer, där allt från kläder och accossearer till möbler och pennor finns att hitta. Märket finns nu i 35 olika länder, så man kan lugnt säga att modehuset har växt till sig globalt. Butikerna finns i bland annat New York, Paris, Milano med mera - för att inte tala om de över 200 butiker som finns i Japan. Paul Smith själv är fortfarande en drivande del i företaget och arbetar fortfarande som aktiv designer och aministrativ ledare. 

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

127 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Om du inte är nöjd kan du returnera utan kostnad

Fristående modebutiker

På Miinto samlar vi mode från mer än 900+ modebutiker i Europa

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+120.000 styles

Från mer än 2.500 varumärken