Black Friday: Upp till 70% rabatt | Shoppa rea nu
Black Friday: Upp till 70% rabatt | Shoppa rea nu
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

Gratis retur fram till den 16 januari 2023

Back

Peak Performance

De flesta sportentusiaster äger en hoodie eller jacka från Peak Performance. Detta svenska märke från den lilla skidorten Åre är idag Skandinaviens ledande tillverkare av sportkläder och sportutrustning.

Bakom Peak Performance står tre skidåkare och drömmen om att skapa snygga och hållbara skidkläder. Stefan Engström hade vunnit flera världskuppmedaljer innan han mötte Peter Blom som inte bara var skidåkare utan också chefredaktör på ett av Sveriges största skidmagasin. Christer Mårtensson arbetade som designer när han inte susade fram i fjällbackarna. När de mötte alpinåkaren Jonas Ottosson var företaget ett faktum. Det tog inte lång tid förrän Peak Performance blev ett välkänt namn bland många skidåkare och vintersportutövare. Kläderna är slitstarka och mycket funktionella. Och så håller de stilen också.

Från skidbackarna till gatorna

Peak Performance kan inte längre klassas som en tillverkare av sportkläder. Idag har märket gått utöver gränserna och anses vara ett ledande lifestyle märke. Det säljs inte längre bara sportjackor och skidbyxor utan numera går det att hitta allt från tröjor till kjolar, t-shirts, tights och ett fint utbud av accessoarer. Peak Performance designar kläder för både män och kvinnor. Plaggen har ett tydligt sportigt uttryck men går att använda både som sportswear och casualwear. Mottot har blivit att föra Peak Performance från skidbackarna till den urbana scenen.

Även om kläderna i Peak Performance kollektioner fortfarande håller en hög funktionell standard är tanken bakom varje design att du ska ha friheten att välja stil utan att ge avkast på dina träningsmål. Träning och mode håller ihop lika mycket som cykeln och cykelhjälmen. Kläderna tillverkas av andningsbara textilier som är fukttransporterande och på så sätt reglerar din kroppstemperatur. Jackorna är vind- och vattentäta så att du inte behöver hålla tillbaka när vädret bjuder på regn och rusk. De har allt man kan tänkas behöva när det kommer till bra och hållbara träningskläder. Men detta är förstås inte allt. Inte hos Peak Performance i alla fall.

Uppdatera vardagslooken med Peak Performance

Förutom att designa plagg som presterar är kläderna från Peak Performance dessutom väldigt snygga. De tar dig direkt från spinningpasset till puben. Stilrena snitt, läckra färger och exklusiva detaljer möts för att skapa ett modernt och trendigt plagg. Här hittar du ett bra utbud av figurnära t-shirts, byxor med grym passform, tröjor och hoodies med snygga tryck och en rad andra produkter. Färgerna är klassiska och moderna. Stil och funktionalitet går ihop och resultatet är innovativ sportswear som funkar minst lika bra som casualwear. Varje plagg som ingår i Peak Performance är självklart av mycket god kvalitet. Något som krävs för ett aktivt liv på stan eller ute i vildmarken.

filter

107 resultat

Sida 1 av 2

Nästa

Sida 1 av 2