Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

PENNYBLACK

Pennyblack är ett utmärkt val för den modemedvetna individen som söker vardagslyx. Märket, som roterar inom den italienska Max Mara-modegruppen, kombinerar moderna trender med tidlösa klassiker, vilket ger det en unik plats i modevärlden. Dess uppdrag är att skapa plagg för kvinnor som älskar att uttrycka sin personlighet med kvalitet, stil och elegans.

Historien om Pennyblack


Pennyblack grundades på 1970-talet som en del av det framstående italienska modehuset Max Mara Group. Från början var dess design inspirerad av vintageklassiker, vilket gav det ett omisskännligt retrokänsla. Genom åren har märket dock utvecklat en mer nutida estetik och fortsätter att imponera med sin förmåga att införliva nya stilar och trender på ett sofistikerat och tilltalande sätt.

Utforska Pennyblack


När du upptäcker Pennyblack märker du snabbt att det är mer än bara ett modevarumärke. Det är en livsstil. Med en bred och varierad kollektion av kläder, skor och accessoarer är Pennyblack sant mot sitt motto "Everyday Luxury". Detta motto reflekterar varumärkets engagemang för att skapa kläder och tillbehör som lyfter varje dags outfit till något extraordinärt.

Vad gör Pennyblack unik?


Pennyblack skiljer sig från mängden tack vare dess dedikation till kvalitet och lyx. Varje plagg är noggrant designat och tillverkat av högkvalitativa material, vilket resulterar i en funktionell och vackert formad produkt. Dessutom har varumärket ett tydligt fokus på detaljer, vilket ytterligare lyfter varje design och ger en hint av exklusivitet.

Pennyblack på Miinto


På Miinto erbjuder vi ett brett utbud av Pennyblack-artiklar för att tillgodose alla din modetrevligheter. Oavsett om du letar efter en ny klänning till ditt nästa speciella evenemang eller en ny favoritkappa att svänga in i, hittar du det här. Och om du snabbt vill tillägga lite av Pennyblacks sofistikerat prisvärda lyx i din garderob, erbjuder Miinto konstant nya kan inte missa-erbjudanden.

Varför välja Pennyblack?


Att välja Pennyblack innebär att du tar ett steg upp i vardagsstil. Med sina genomtänkta design och omsorg om detaljer, får varje outfit en touch av lyx. Dessutom bidrar märkets engagemang för högkvalitativa material och tillverkning till att deras kläder är både slitstarka och bekväma - vilket innebär att du kan njuta av dina Pennyblack-köp i många år framöver. För modeälskare överallt erbjuder Pennyblack en exklusiv upplevelse av chic vardagslyx. Upptäck märkets omfattande kollektion och få hem din egen Pennyblack-stil idag.

Ta bort alla filter

Pennyblack

Sida 1 Av 2

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.