Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

PEPE JEANS

Pepe Jeans grundades år 1973 av de tre bröderna Nitin, Arun och Milan Shah. Till en början sålde Pepe Jeans sina produkter endast på marknader men öppnade sin första befintliga butik år 1975. På 1980-talet började varumärket att ta sig in på den internationella marknaden och år 1984 intog det marknaden i USA och öppnade sitt första kontor i LA. I samband med denna framgång anordnande varumärket ett samarbete med den då mycket kända modefotografen Bruce Weber och tillsammans skapade de Pepe Jeans största kampanjs hittills.

Idag säljs Pepe Jeans i över 60 länder och har över 300 internationella butiker. Varumärkets vision är att designa ledande jeans och ett utmanande och ungt mode.

Pepe Jeans har setts och ses ofta på kändisar, t.ex. Sienna Miller, Alexa Chung och Cristiano Ronaldo. Supermodellen Kate Moss gjorde sin allra första reklamkampanj för just Pepe Jeans. Förutom att vara stora i kändisvärlden är varumärket sponsorer till bl.a. Red Bull Formula 1, ett lag inom racing. Varumärket är mån om att förarna ska ha de allra bästa produkterna när de tävlar.

Pepe Jeans har sedan sitt grundande expanderat enormt och blivit känt världen över. Idag är det ett av de största denim-märkena i världen och har nu även börjat ta sig in på marknaden i Asien. Med tiden varumärket har växt har det utökat sina kollektioner och förutom jeans av hög kvalitet designar och säljer det idag även övriga klädesplagg som bl.a. toppar och tröjor, skjortor och shorts samt skor och accessoarer.

Förutom online kan du i Sverige hitta varumärket på bl.a. Åhlens.

Ta bort alla filter

Pepe Jeans

Sida 1 Av 12

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.