Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

PERFECT MOMENT

Inbäddad i en passion för prestanda och design upptäcktes fashion brand Perfect Moment ursprungligen i Chamonix, hjärtat av Europas högsta berg, av den professionella freerider skidåkaren Thierry Donard. Varje Perfect Moment produkt transporterar andan av ren, autentisk och artikulär design som är inspirerad av energin i de stora utomhus och strävar efter eras mest 'Perfekta Ögonblick'.

Historien om Perfect Moment


Under 30 år har designer Thierry Donard letat över hela världen efter förtrollande landskap och äventyrare på hjärtat för att inspireras och gestalta skönheten i naturen. Perfect Moment föddes ur denna passion och började ursprungligen som en filmskapningsföretag, som blev till ett välkänt klädmärke.

Upptäck varumärket


Perfect Moment har framstått som känt för sina tekniska prestandakläder som kombinerar stil, komfort och funktionalitet. Varumärket har utmärkt sig i branschen med projekt som de tekniska ner jackorna, base layer, skidkläder, och streetwear kläder. Varje Perfect Moment produkt skapas med omsorg och uppmärksamhet på detaljer, och det märks. Oavsett om det är i mönster, arkitektur eller materialval, visar varje bit av sin samling verkliga hantverk.

Kännetecken för Perfect Moment


Perfect Moment har alltid haft ett fokus på funktionalitet och mode, och skapar kläder som är av hög kvalitet, slitstarka och stilrena. Material, design och tillverkning uppfyller på hög nivå av prestanda, bekvämlighet och stil. Produkterna präglas av detaljer som förbättrar dess funktionalitet såsom vattentäta fickor, andningsbara tyger, och temperaturkontrollerande design.

Att handla Perfect Moment på Miinto


Miinto strävar efter att ge varumärken som Perfect Moment en plattform att bli upptäckta och älskade av modeälskare världen över. På Miinto kan du hitta ett brett utbud av Perfect Moment-kläder och med hjälp av avancerade sökverktyg, kan du enkelt hitta och köpa de produkter du älskar. Med små steg får vi en stor förändring- detta var tanken i skapandet av Perfect Moment. Varje steg taget av fashion brand Perfect Moment är ett steg mot och dröm som föddes för 30 år sedan och förverkligas idag.

Ta bort alla filter

Perfect Moment

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.