Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

PHILIP WATCH

Philip Watch är en symbol för italiensk elegans och schweizisk precision, en kombination på toppen av sina höjdpunkter. Märket som participear märkets starka identitet och historia i varje detalj, förskönar de mest olika och sofistikerade stilar.


Ursprunget till Philips klockkreationer


Philip Watch fick sitt namn efter sin grundare Filippo Giardiello, en napolitansk affärsman med verklig passion för klockor. Från början var Giardiello fascinerad av den schweiziska precisionen i urtillverkning och bestämde sig tidigt att blanda den med den italienska känslan för stil och mode. Sedan dess har Philip Watch varit kända världen över för sina exceptionella kvalitetsklockor som verkligen speglar äkta italiensk design och schweizisk visdom.


Dyk djupt in i Philip Watch


Med tidlösa klassiker och moderna mästerverk, fortsätter Philip Watch att betjäna den modemedvetna publiken med sina mästerligt tillverkade urverk. Märket har åtagit sig att förena tidlös design med tradition och innovation, vilket gör varje klocka till ett verkligt konstverk. Varje ur är unikt, de representerar den perfekta enheten av stil och elegans men betonar också hur värdefull tid är.


Kännetecknande för Philip Watch


Den outtalade skönheten och de estetiskt tilltalande detaljerna i varje Philip Watch-design ger varje tidmätarinstrument dess unika skönhet och karaktär. Märkets klockor präglas av antikva linjer och former smyckade med modern skönhet och stil. Tradition och fräschör blanda tillsammans för att ge nytt liv åt ett unikt urverk som aldrig går ur mode.


Kärnan i Philip Watch


På hjärtat av Phillips ambition ligger hantverk och engagemang för kvalitet - detta manifesteras i de noggrant utvalda materialen och den oöverträffade noggrannheten i urverken. Alla funktioner är i perfekt balans med ögat för detaljer och det naturliga behovet av att skapa kvalitetsprodukter som står tidens prov.


Köpa Philip Watch-produkter på Miinto


Kasta bort alla bojor och omslukas av Philip Watchs värld, allt tillgängligt med bara några klick på Miinto. Oavsett om du lockas av traditionens uppmaning eller fräschheten i samtida design, är det inte svårt att hitta det som passar dig bäst. Olika samlingsstycken, från klassiska till nutida modeller, med olika former, färger och material, gör att en Miinto-kund kan swinga med tidens gång och alltid ha en klocka laddad med tidlös skönhet och sofistikering.

Tack vare deras oslagbara blandning av italiensk mode och schweizisk precision, är världen fascinerad av Philip Watch. Varje individuellt utformat verk markerar en harmonisk kombination av estetik och funktionalitet, tradition och innovation. Detta gör att Philip Watches har en fast ställning på tidtagarens olympiska topp - där den står högt och stolt för det varumärke det är.

Ta bort alla filter

Philip Watch

Inga produkter funna

Försök förfina din sökning genom att använda filtren ovan.

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.