Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Få 15% EXTRA rabatt på rean med koden: EXTRA15
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Pieces

Pieces är ett innovativt och modernt varumärke som grundades år 2003 som en del av BESTSELLER-familjen. Pieces grundvärderingar är att man ska vara ett varumärke som hjälper självständiga unga kvinnor att skapa en egen look med perfekta basplagg och accessoarer. Genom att ständigt vara up-to-date på de senaste trenderna så skapar varumärket även sina egna modetrender och har gång på gång lyckats skapa Must Have-produkter som har blivit välkända på sociala medier världen över.

Enkelhet när den är som bäst

Enkelhet är ett ord som genomsyrar Pieces samtliga plagg och i en värld där vi tycks ställas inför otaliga beslut dagligen så vill Pieces vara en plats där din shopping blir enkel. Pieces ska vara en frizon ifrån svåra val och komplicerade beslut. Shopping ska vara kul och kravlöst – precis som Pieces kollektioner!

Better Cotton Iniative

Vad som vi på Miinto tycker är extra beundransvärt av Pieces är att varumärket stöder Better Cotton Iniative.

Better Cotton Initiative – som förkortas BCI – är världens största program för hållbar bomull. I en värld av fast fashion är ett varumärke som Pieces extra välkommet.

BCI sammanför tongivande intressenter som t.ex. bomullsodlare, bomullshandlare, spinnerifabriker, tygfabriker, klädtillverkare och återförsäljare i ett globalt samarbete som strävar efter att göra "Better Cotton" till en mer hållbar och vanligt förekommande råvara. BCI:s främsta fokus är att hjälpa bomullsodlarna att odla bomull på ett sätt som minskar negativ miljöpåverkan och förbättrar försörjningen och hälsan för lantbrukarna som producerar bomullen.

I förhoppning om att kunna skapa en förändring på lång sikt, utbildar BCI lantbrukare i miljömässigt, socialt och ekonomiskt hållbara odlingsmetoder. Lantbrukarna får lära sig att odla sin bomull med minskad användning av skadliga kemikalier och minskad vattenförbrukning. En win-win för alla parter och vi är så glada att Pieces visar vägen i en hållbar utveckling.

Det finns något för alla

Vare sig om du är bjuden på en speciell tillställning eller bara vill ha en tuffare vardagslook till jobbet så kommer Pieces att ha det du söker!

Toppar, klänningar, jeans, väskor, accessoarer och skor – ja hos oss på Miinto hittar du allt du behöver för att skapa en komplett och uppdaterad garderob som kan fullända din look från topp till tå. Ifrån morgon till kväll. Vad som vi tycker är extra kul med utbudet hos Pieces är att du kan köpa en hel look ifrån ett och samma varumärke vilket också skapar en extra genomtänkt känsla över din outfit.

Om du vill matcha en knallgul klänning med ett par lika knallgula skor så finner du båda plaggen hos ett och samma varumärke. Designen är ofta enkel och ren men för dig som söker det där lilla extra eller mer iögonfallande mönstret kommer även du att hitta dig dina guldkorn i Pieces sortiment. Pieces erbjuder enkel design i en inte så enkel värld och passar för alla typer utav kroppsformer och stilar. Vi hoppas att ni ska gilla deras sortiment lika mycket som vi gör! Glöm inte bort att du enkelt kan segmentera din sökning efter färg och storlek för att göra din shopping ännu enklare. Enkelhet – när den är som bäst!

filter

70 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1