Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

PIERRE-LOUIS MASCIA

Pierre-Louis Mascia varumärke kombinerar en unik blandning av grafisk design och textilmönster för att skapa tidlösa artefakter i stilens värld. Mascia, en Paris-baserade franska konstnär och illustratör vars karaktäristiska och exklusiva stilar lägger till en touch av elegans till ditt vardagliga ensemble.

Historien om Pierre-Louis Mascia


Märkets namn, Pierre-Louis Mascia, kommer från dess skapare. Pierre-Louis Mascia är en talangfull illustratör hos Comme des Garçons, som slutade varagoden nonfigurativ design för att börja experimentera med olika stilar, färger och mönster. Varumärket började tillverka högkvalitativa silkes halsdukar och har sedan dess utökat sitt sortiment till att inkludera olika produkter, inklusive kläder, heminredning och andra tillbehör.

Utforska Pierre-Louis Mascia


Varumärkets filosofi kretsar kring kombinationen av konst och mode genom att använda boutique-tillverkningsprocesser och traditionellt hantverk. Designspråket i Pierre-Louis Mascia blandar klassiska och bastraditioner med samtidigt utseende för att skapa ett unikt estetiskt utseende.

Karakteristika för Pierre-Louis Mascia


En viktig karaktäristisk egenskap hos Pierre-Louis Mascia är att skapa unika och spirituella kollektioner som kombinerar tradition med avantgarde. Mascias tidigare erfarenhet som illustratör och hans vurm för mönster och tryck spelar en avgörande roll i designen av märkets produkter. Varje bit är en konstverk förmånligt att addera till din personliga samling.

Pierre-Louis Mascia: Mode och Konst


Pierre-Louis Mascias produkter bärs inte bara, de upplevs. Varje artikel av Pierre-Louis Mascia är mer än bara ett klädesplagg eller en accessoar: det är ett stycke konstsamling. Rik på fina och komplicerade detaljer och högkvalitativt hantverk, dessa föremål förmedlar historien och personligheten hos sin skapare.

Köpa Pierre-Louis Mascia på Miinto


Att få din händer på en Pierre-Louis Mascia bit har aldrig varit lättare med Miinto. Här kan du söka igenom den breda av Pierre-Louis Mascia kläder och tillbehör, alla tillgängliga för köp med bara några klick. Helt oavsett om du är ute efter varumärkets ikoniska halsdukar eller efter att lägga till en ny topp från deras senaste kollektion till din garderob, har Miinto det du behöver. Pierre-Louis Mascia är verkligen ett märke för dem som värdesätter högkaraktär och unika detaljer i sina kläder och tillbehör. Genom att ta mode utöver dess traditionella gränser och omfamna konst, fortsätter märket att skapa minnesvärda bitar som känns lika tidlösa som och eleganta som de gör exklusiva. Bläddra igenom utbudet på Miinto för att upptäcka detta märke för dig själv.

Ta bort alla filter

Pierre-Louis Mascia

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.