Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

PLEIN SPORT

Här hittar du allt från det trendiga modevarumärket Plein Sport, som designar lyxiga och exklusiva sportkläder i världsklass. Modevarumärket tillhör Philipp Plein, som grundades år 1998 av designern Philipp Plein. Pleins sportkläder är unika och lekfulla, med snygga detaljer som mönster och tryck. Här hos Miinto hittar du ett noga utvalt sortiment kläder och accessoarer från Plein Sport, för både män och kvinnor.


Historien bakom Plein Sport


Det välkända modevarumärket Philipp Plein etablerades i Schweiz i slutet av nittiotalet av tyska Philipp Plein. Designern hade en passion för både rock’n’roll och mode, vilket har resulterat i exklusiva kollektioner som kombinerar lyx och rock. Philipp Plein är en stark spelare på marknaden för mode och fashion, och designar även kläder utanför sportgenren.


Lyxiga, exklusiva sportkläder


Att träna är en bedrift, och det blir både lättare och roligare att hålla träningsrutinerna med snygga träningskläder. Men träningskläderna från Plein Sport är mer än så, de ger en exklusiv och lyxig look som träningskläder ofta saknar. Modevarumärkets kläder är både trendiga och bekväma, och så snygga att de fungerar lika bra till vardags som till träning. Den unika designen gör Plein Sports plagg och accessoarer lättigenkännliga och något utöver det vanliga. Hos Miinto hittar du både skor, väskor och kläder från Plein Sports, så att du kan skapa en komplett outfit i sann sport-anda.

Philipp Plein slutar aldrig överraska med sina otroliga hantverk, det ena plagget mer storslaget än det andra. Modevarumärket är känt för sina stora och unika print, många av designerns sportplagg pryds av en rytande tiger. Med sportkläder från Plein Sport är du redo att erövra både gymmet och resten av världen. Med exklusiva sportkläder från Plein Sport skapar du en tuff och avslappnad look som fungerar lika bra till vardags.


Shoppa plagg från Plein Sport hos Miinto


Ta en titt bland vårt sortiment av lyxiga sportkläder från Plein Sport. Här kan du hitta en komplett tränings- eller vardagsoutfit, eller matcha någon av plaggen med andra snygga kläder från många av våra kända varumärken. Hos Miinto kan du shoppa mode precis när du vill, vi har nämligen öppet dygnet runt - alla dagar om året. Om du är på jakt efter något speciellt så kan du med fördel använda dig av vår smarta sökfunktion. Här kan du anpassa din sökning efter färg, pris och storlek för att snabbt och smidigt hitta det du söker. Du kan också välja att ta en titt på senast inkomna eller mest populära inom en specifik kategori, för att hålla koll på säsongens trender.

Ta bort alla filter

Plein Sport

Sida 1 Av 4

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.