Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

POC

POC är ett svenskt företag som startades med en stark önskan att minska antalet skador som sportutövare råkar ut för. Märket är känt för sina nyskapande och högkvalitativa produkter, framförallt inom skydd och hjälmar för cykling och skidåkning. Nu, har POC blivit synonymt med framåtsträvande inom säkerhet, innovation och design.

POCs resa till toppen


POC har uppnått stor framgång på en relativt kort tid. Företaget grundades med en filosofi om att ständigt blanda gränser på vad som är möjligt inom sportutrustning. Detta engagemang för produktutveckling och testning av nya teknologier har bidragit till att POC snabbt har blivit en favorit bland proffs och entusiaster inom olika sporter. Genom att fokusera på säkerhet, funktionalitet och estetik, har POC haft en betydande inverkan på sportutrustningsindustrin.

Upptäcka varumärket POC


Genom att bryta mark med sina prisbelönta fjärilslins tecknologi, har POC visat att de är ledande inom sin nisch. Deras design och teknik möjliggör onödig riskreduktion, samtidigt som man håller en stil som passar in både på och utanför sportbanan. POCs hängivna team arbetar kontinuerligt för att utveckla nyskapande lösningar som höjer ribban för hela branschen.

POC: Mer än bara sportutrustning


POC handlar inte bara om prestanda, de är också djupt engagerade i socialt ansvar. För varje såld produkt donerar de en del av vinsten till forskning inom sportrelaterade skador. Deras engagemang för att skapa en säker sportmiljö, både genom sin utrustning och deras initiativ att stödja relaterad forskning, sätter dem i förarsätet inom sport- och livsstilsmärken.

Köpa POC-artiklar på Miinto


På Miinto kan du upptäcka ett brett utbud av POC-produkter. Från deras banbrytande hjälmar till innovativa tillbehör - alla finns tillgängliga till konkurrenskraftiga priser och säker leverans. Med POC får du möjlighet att njuta av din favoritsport utan att kompromissa med din säkerhet. Det är därför vi på Miinto är stolta över att samarbeta med POC. Vi vet att våra kunder uppskattar högkvalitativa produkter som gör en skillnad inom sport. Oavsett om du är en professionell idrottsman eller en hobbyåkare, så vet vi att när du väljer POC, väljer du den bästa utrustningen för att skydda dig själv och de du älskar. POC är verkligen ett märke som står ut från mängden. Med en kombination av banbrytande teknik, førstklassisk design och ett åtagande att göra sport säkrare för alla involverade, levererar POC verkligen produkter som vi kan stå bakom. Oavsett vilken sport du håller på med eller din förmåga, kan du lita på att POC ger dig den skydd och komfort du behöver för att prestera på din bästa nivå. Med POC kan du verkligen fokusera på att göra tand du älskar mest - oavsett om det är att åka skidor, cykla eller bara vara aktiv.

Ta bort alla filter

POC

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.