Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Få 15% EXTRA rabatt på rean med koden: EXTRA15
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Pom Amsterdam

POM Amsterdam är ett varumärke som står för det unika, för hög kvalitet och för naturlighet. Varumärket designar sjalar och försöker att i sin produktion endast använda sig av så naturliga material och fiber som möjligt.

Grundarna bakom POM Amsterdam var på jakt efter den där perfekta accessoaren som man tycker om lite mer än de andra, som passar till allt och som får en att känna sig snygg och självsäker och som passar så där extra bra på just en själv. När de båda upplevde att de inte kunde hinna denna accessoar valde de att ta saken i egna händer och grundade varumärket POM Amsterdam. Varumärket designar och erbjuder dig som kund trendiga sjalar av hög kvalitet med en unik och härlig design – allt till ett rimligt och bra pris.

POM Amsterdam är varumärket som älskar att designa och skapa sjalar som får dig att känna dig extra säker i dig själv, sjalar om ger dig en sådan där härlig ”yes”- känsla. Sjalarna passar bra att användas både till vardags och till fest och de ger din outfit den där lilla extra touchen.

Varumärkets motto är att göra varje dag till en bra dag och hoppas på att kunna bidra till detta med sina sjalar. Om du är på jakt efter en sjal att kunna använda varje dag är POM Amsterdam ett varumärke för dig. Alla sjalar tillverkas för hand i små ateljéer runtom i Europa. Varje sjal släpps i begränsad upplaga vilket gör att du som bär dem kan känna dig unik i dem. 

filter

19 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1