EXTRAORDINÄR REA - Spara upp till 60% | Handla extraordinära erbjudanden direkt från lokala butiker 

REA - Spara upp till 60%

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Pom Amsterdam (31)

POM Amsterdam är ett varumärke som står för det unika, för hög kvalitet och för naturlighet. Varumärket designar sjalar och försöker att i sin produktion endast använda sig av så naturliga material och fiber som möjligt.

Grundarna bakom POM Amsterdam var på jakt efter den där perfekta accessoaren som man tycker om lite mer än de andra, som passar till allt och som får en att känna sig snygg och självsäker och som passar så där extra bra på just en själv. När de båda upplevde att de inte kunde hinna denna accessoar valde de att ta saken i egna händer och grundade varumärket POM Amsterdam. Varumärket designar och erbjuder dig som kund trendiga sjalar av hög kvalitet med en unik och härlig design – allt till ett rimligt och bra pris.

POM Amsterdam är varumärket som älskar att designa och skapa sjalar som får dig att känna dig extra säker i dig själv, sjalar om ger dig en sådan där härlig ”yes”- känsla. Sjalarna passar bra att användas både till vardags och till fest och de ger din outfit den där lilla extra touchen.

Varumärkets motto är att göra varje dag till en bra dag och hoppas på att kunna bidra till detta med sina sjalar. Om du är på jakt efter en sjal att kunna använda varje dag är POM Amsterdam ett varumärke för dig. Alla sjalar tillverkas för hand i små ateljéer runtom i Europa. Varje sjal släpps i begränsad upplaga vilket gör att du som bär dem kan känna dig unik i dem. 

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

31 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Om du inte är nöjd kan du returnera utan kostnad

Fristående modebutiker

På Miinto samlar vi mode från mer än 900+ modebutiker i Europa

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+120.000 styles

Från mer än 2.500 varumärken