Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

POM AMSTERDAM

POM Amsterdam är ett varumärke som står för det unika, för hög kvalitet och för naturlighet. Varumärket designar sjalar och försöker att i sin produktion endast använda sig av så naturliga material och fiber som möjligt.

Grundarna bakom POM Amsterdam var på jakt efter den där perfekta accessoaren som man tycker om lite mer än de andra, som passar till allt och som får en att känna sig snygg och självsäker och som passar så där extra bra på just en själv. När de båda upplevde att de inte kunde hinna denna accessoar valde de att ta saken i egna händer och grundade varumärket POM Amsterdam. Varumärket designar och erbjuder dig som kund trendiga sjalar av hög kvalitet med en unik och härlig design – allt till ett rimligt och bra pris.

POM Amsterdam är varumärket som älskar att designa och skapa sjalar som får dig att känna dig extra säker i dig själv, sjalar om ger dig en sådan där härlig ”yes”- känsla. Sjalarna passar bra att användas både till vardags och till fest och de ger din outfit den där lilla extra touchen.

Varumärkets motto är att göra varje dag till en bra dag och hoppas på att kunna bidra till detta med sina sjalar. Om du är på jakt efter en sjal att kunna använda varje dag är POM Amsterdam ett varumärke för dig. Alla sjalar tillverkas för hand i små ateljéer runtom i Europa. Varje sjal släpps i begränsad upplaga vilket gör att du som bär dem kan känna dig unik i dem.

Ta bort alla filter

Pom Amsterdam

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.