Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

POP TRADING COMPANY

Pop Trading Company är mer än bara ett klädmärke - det är ett gemenskap som vänder sig till skatekulturen via sina exklusiva och autentiska kollektioner.

Från skateboard till mode: En historia om Pop Trading Company


Trots att de ursprungligen var distributörer av skatebordutrustning, lyckades medgrundarna Peter Kolks och Ric van Rest lyfta Pop Trading Company till internationell nivå efter att de lanserat sitt eget märke. Genom att upprätthålla en genuin hängivenhet till skatekulturen har de lyckats inkorporera deras passion i deras modekollektioner, vilket har gjort dem älskade av både skaters och fashionistas över hela världen.

Lär känna Pop Trading Company


Pop Trading Company erbjuder allt från bekväma och funktionella kläder, till accessoarer som kepsar och väskor, samt skateboardutrustning. Kollektionerna bjuder på en mängd plagg för skateboardentusiaster, som skateboardshorts och hoodies, men också mer sofistikerade plagg som rockar och skjortor. Märket kännetecknas av en subtil logga och smarta detaljer som understryker deras ursprung från skatekulturen.

Känn igen Pop Trading Companys signaturstil


Märket kännetecknas av dess minimalistiska estetik med en twist. Hieroglyf-liknande logotyper, abstrakta mönster och ovanliga tryck blandas med diskreta färger för att skapa en distinkt, men ändå subtil stil. Tack vare det breda urvalet av plagg i kollektionerna, kan modemedvetna skaters bygga sin look baserat på deras individuella stil och behov.

Aktuellt från Pop Trading Company


Pop Trading Company är bemärkta för deras engagemang i skateboardgemenskapen och deras regelbundna evenemang, inklusive fester, konserter och skate-tävlingar. Deras engagemang sträcker sig även att sponsra talangfulla skaters och producera inspirerande skatevideo. Så här kan personer inte bara bära märket, utan även uppleva dess anda.

Hitta ditt nästa plagg från Pop Trading Company på Miinto


På Miinto kan du enkelt utforska och köpa från Pop Trading Company’s senaste kollektioner. Oavsett om du söker efter det perfekta plagget att åka skateboard i, eller bara vill addera en nypa av skatekulturens coolt till din garderob, så har du möjlighet att hitta antingen statement-piecen eller det subtla tillägget till din stil - allt på ett och samma ställe. Att utforska Pop Trading Company innebär mer än att bara lära känna deras stil - det är en inblick i legitimeringen av skatekulturen inom högkvalitativa, moderna klädkollektioner. Och med det gedigna urvalet som finns att hitta på Miinto, så kommer du enkelt kunna hitta det perfekta stycket för din garderob.

Ta bort alla filter

Pop Trading Company

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.